THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Geodetické práce: - geometrické plány-vyhotovení - vytyčení vlastnických hranic - zpracování dokumentace geodetické pro komplexní pozemkové úpravy, důlně-měřické - inženýrská geodézie - zaměřování a vytyčování stavby, inženýrské sítě - účelové mapy velkých měřítek - měření hloubek sonarem - tvorba GIS, MIS.

Pokládání a renovace podlah. Nabídka podlahových krytin.

Služby pozemního a inženýrského stavitelství. Nabídka instalatérských prací, architektonických a inženýrských činností či souvisejícího technického poradenství.

Instalatérské práce: - sanita, topení - pozemní a inženýrské stavitelství - obchodní činnost Stavební činnost: - objekty - inženýrské sítě.

Konzultační a inženýrská firma. Služby: Projektové řízení: - hodnotová analýza - posouzení věcného rozsahu staveb - kontrola rozpočtových nákladů - řízení časových plánů - řízení jakosti - podpora stavebních dozorů - řízení smluv - řízení změn - řízení rizik - řízení zdrojů - řízení průběhu projektu - finanční řízení ...

Nabídka kovoobráběcích a tvářecích strojů a příslušenství. Soustruhy TOS po generální opravě. Náhradní díly a opravy soustruhů TOS Trenčín. Vrtačky a brusky FLOTT. Radiální vrtačky. Použité stroje: - brusky hrotové - brusky rovinné - brusky ostatní - frézky - frézky CNC - karusely - lisy ohraňovací - lisy výstředníkové - lisy ...

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, dále čištění kanalizace a odpadů, zajišťujeme nonstop havarijní službu 24 hodin. Řešíme zakázky menšího i většího rozsahu. NABÍDKA: - Instalatéři - Topenáři - Plynaři - Čištění kanalizace - Čištění odpadů.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Malování, lakování: - bytů, kanceláří, škol. Úklid. Malování: - schodišť - vestibulů.

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Dodávka, montáž, servis ZTI a ÚT především: topné systémy, kotelny, výměníky, domovní a průmyslové plynovody. Zdravotně - technické instalace, zařizovací předměty a úpravny vody. Vše formou dílčích dodávek nebo dodávkou na klíč.

Výroba a prodej: - počítačové skříně - spínané napájecí zdroje - dotekové senzory.

Výroba terčů pro suché kladení dlažby. Prodej stavebních doplňků, mosazného a hliníkového kování na dveře a na okna. Klíčová slova: aerátor, pozinkované objímky, atiková vpusť, revizní šachta, atikové vpusti, revizní šachty, dlažba na podložkách, sběrné žlábky, dlažba na sucho, sběrný žlábek, dutral, sifon okapový, sifon pod okap, gajgr, ...

Společnost INFRAM a.s. vznikla v roce 1996 jako inženýrská a konzultační firma. Společnost dnes nabízí mnohostranné profesionální služby související s přípravou a zajištěním realizace staveb, jedná se zejména o: - project management - inženýrské činnosti - projektové, průzkumné a diagnostické práce - konzultační a školící činnosti.

Činnost: - stavby a domy na klíč.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Elektroinstalační práce, opravy, rekonstrukce.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Výroba a montáž: -hliníková okna -dveře -výkladce -fasády -interiérových prosklených konstrukcí. -ocelových konstrukcí -obloukových a lomených střešních světlíků -ocelových oken a dveří, včetně požární odolnosti.

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Stavební firma: stavební práce, stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky -výškové práce, montážní práce, demontáže -práce pod vodou (potápěčské) -práce v nedýchatelném prostředí -demolice, zpřístupňovací práce -sanace betonu -zateplení budov: -izolace, spárování -fasády: -čištění, opravy, nátěry, sanace ...

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Truhlářská a sklenářská dílna Truhlářství: -nábytek na míru -bytový a kancelářský nábytek -skříně -vestavěné skříně -dveře -postele -ložnice -kuchyňské linky. Sklenářství: -zasklívání: -okna -dveře -výkladce -broušení a vrtání skel na stoly a do nábytku -řezání skla.