THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádění projektových a stavebních prací.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace. Servis domácích spotřebičů Provádíme montáže plynových a elektrických sporáků, praček a myček a odvoz starých.

Výroba: - ocelová schodiště - betonová schodiště. Osazení: - dřevo - keramický obklad - dlažba - sklo. Výroba a montáž: - zábradlí ocelová - zábradlí ocelová s dřevěnými madly - ocelová zábradlí se skleněnou výplní - celodřevěná zábradlí - ploty - zimní zahrady - skleníky - mříže.

Stavební firma. Komletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby. Rekonstrukce a modernizace: -budovy. Rekonstrukce: -historické památky.

Prodej: - ruční nářadí. - profesionální nářadí. - tavné pistole. - diamantové kotouče. - pneumatické nářadí. - šroubováky. - kleště.

Kovoobráběčství. Strojírenství : - cnc soustružnické práce - cnc soustružení - frézování - vrtání - výsek - řezání závitů - dělení materiálu.

Zpracovnání: - projektová dokumentace - návrhy a realizace interiérů.

Práce, činnost: - stavby, staveb - investor.

Stavební činnost: - regenerace a zateplování budov - stavby na klíč.

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Výhradní dovozce - finské srubové domy značky HONKA. - dřevostavby - sruby a srubové domy.

Dodáváme kvalitní technologie pro úpravu vody pro široké spektrum našich zákazníků z oblastí jako jsou energetika, chemický, farmaceutický a potravinářský průmysl, mikroelektronika a úpravny pitných vod. Nabídka našich služeb zahrnuje: - konzultace, zpracování technických studií - dodávky jednotlivých zařízení a realizace nových úpraven ...

Velkoobchod a maloobchod nábytkových doplňků a truhlářských potřeb. Nabídka: - nábytkové závěsy - výsuvné systémy - nábytkové zámky - posuvné systémy - klopny - brzdy - spojovací kování - nohy, kluzáky, kolečka - stolové nohy - skříňové a kuchyňské nohy - úchytky - dřevěné komponenty - plastové doplňky - odpadkové koše - ...

Prodej a pokládka dřevěných i plovoucích laminátových podlah.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Naše firma nabízí strojní sádrové a vápenosádrové omítky, jádrové i šlechtěné omítky. Omítky aplikujeme použitím strojního omítacího stroje na veškeré vnitřní zdivo. Výkonujeme práce rychle, kvalitně a dodržujeme termíny. Samozřejmostí je pořádek a čistota na stavbě po celou dobu realizace. Držíme nízké ceny. Naší hlavní prioritou je ...

Prodáváme nové i starší mobilní domy, (mobilheim, mobilhouse) s kompletně vybaveným interiérem určené k rekreačnímu i trvalému bydlení nebo jako prostory pro podnikání. Obytné nástavby TISCHER na auta Pick-Up.

Služby: - stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy a rekonstrukcemi (staveb a bytů) - montáž rozvodů vody, topení, plynu, elektriky - bourací práce - zednické a obkladačské práce - úklidové práce.

Stavební činnost: - pozemní a inženýrské stavitelství - horské chaty a chalupy.