THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - zedník, zednické - malířské, natěračské - obkladačské a dlaždičské - sádrokartonářské

Prodej, montáž, usazení - plastové jímky - plastové i sklolaminátové septiky - nádrže na kapaliny. Provozovna - adresa: Závodní 1798, 735 41, Petřvald.

Práce: - instalatérské - topenářské - vodoinstalace.

Práce: - malířské - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - malířské, lakýrnické - štukování.

Truhlářství. Výroba - dveře - schodiště - kuchyně - vestavné skříně.

Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.

Výroba: - protipožární ocelové dveře, otočná vrata, prosklené dveře, stěny a vitríny.

Stavební práce: - rekonstrukce, renovace bytových jader - rekonstrukce koupelen.

Služby: - inženýrská činnost - finanční a ekonomické poradenství - realitní servis

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Prodej, servis - autorizovaný prodej nářadí a zahradnických potřeb STIHL - nářadí - motorové pily - křovinořezy - zahradní nůžky - sekačky - zahradní traktory - držiče, štěpkovače.

Stavební činnost - bytová výstavba, domy na klíč - zateplování staveb - hrubá stavba.

Služby: - architektonická a projekční kancelář

Činnost: - realitní a investiční společnost - developerská činnost

Architektonická kancelář - architektonické a technické projekty staveb.