THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: - stavební projekce - autorský dozor - inženýrská činnost.

Činnost - správa a údržba budov - obkladačské práce - podlahářské práce, pokládka podlahových krytin - sádrokartonářské práce - zateplování - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - projektování, projektové dokumentace.

Výroba, realizace, montáž: - betonové ploty, oplocení - kovové brány, branky.

Naše společnost se zabývá kvalifikovaným prodejem systémů: - suché výstavby - tepelných izolací - zvukových izolací, s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Prodejní sklad je nově v Praze 8 - Čimicích, Čimická 809/53. Z tohoto místa od nás jako nadstandardní službu dostanete odvoz zakoupeného materiálu, a to až do ...

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - izolace (tepelné, proti vodě, radonu) - střešní montáže.

Prodej, e-shop: - barvy - laky Pobočka, prodejna: Praha 6, Drnovská 36

Práce: - plynařské - montáž, servis plynových kotlů, tepelných čerpadel.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Firma Eurowellness výhradní prodejce vířivek značky Villeroy & Boch. Nabízí komplexní služby v oblasti výroby a prodeje wellness, vířivek, saun. Zabezpečí návrh, realizaci, montáž a 3D vizualizaci. Poskytne také záruky na veškeré produkty wellness a vířivek.

Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Dodávka, prodej - zařízení pro větrání, ohřev, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu. Projekční činnost - projektování staveb.

Dodávka, import: - průmyslové nátěrové hmoty výrobce AXALTA Coating Systems.

Služby - realizace muzejních expozic - realizace výstav, výstavních a veletržních expozic - rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Kancelář - adresa: Gorazdova 332/20, 120 00 Praha 2.

Bytový design, zakázková výroba atypického nábytku - kuchyně - ložnice - pracovny - dveře - schodiště.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - inženýrská a projekční činnost

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - rekuperace - podlahové vytápění - kamerové, zabezpečovací systémy.

Služby: - statika a dynamika staveb.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - malířské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zednické práce - montáž obkladů, dlažeb - vodo, topo, plyn.