THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby - projektování, stavební projektová dokumentace - vizualizace interiérů, architektonické návrhy - dokončovací stavební práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliše 3219/4, 150 00 Praha 5 - tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brněnská 289, 664 61 Holasice - tel.777 624 355.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly.

Internetový obchod, eshop, prodej: - přírodní dveře pro interiér a exteriér. - vyrobeny v České republice - včelí úly teplené i neteplené včetně příslušenství.

Služby: - činnosti v oblasti TZB Poradenství, projekce, realizace: - zdroje a rozvody tepla - topné systémy - výměníkové stanice - plynové kotelny Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Činnost: - projektové řízení - stavební dozor.

Služby: - elektroprojekční činnost - projekční práce v oboru elektrotechniky

Služby: - komplexní projektový a architektonický servis.

Dodávka, montáž - ochranné sítě pro kočky (zabezpečí okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - sanace půd a střech - montáž ochranného systému proti ptactvu (síťování).

Činnost: - tryskání - řezání ocelových a železobetonových konstrukcí - sanace betonu - hydrodemolice.

Stavební činnost: - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - údržba objektů - vodoinstalatérské a topenářské práce - elektroinstalační práce - inženýrská činnost

Provádíme instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů či zařízení včetně systémů centrálního vysávání. Nabízíme komplexní pokládku kabelů.

Činnost - realizace odvětraných fasád, zateplování - rekonstrukce lodžií, výměna zábradlí - hydroizolace střech. Sklad - pila: Do Blatin 373, Praha 5.

Společnost LS servis ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej bohatého sortimentu elektroinstalačního materiálu. Rovněž provozujeme největší internetový obchod s tímto sortimentem. Naleznete u nás svítidla, osvětlení, zásuvky, kabely, vodiče, konektory, lámací svorky, PVC izolační a vázací pásky, železářské zboží a nářadí. ...

Dodávka, montáž: - celoskleněné prvky (zábradlí, skleněné stěny...)

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek.

Služby: - stavební poradenství - dozor staveb

Činnost: - pokládka litých asfaltů, živičných směsí - dlaždičské práce, zámková dlažba - drobné silniční stavby.

CWS boco je vedoucí značka s mezinárodní pověstí v textilních službách, hygieně koupelen a toalet. Výroba, prodej a servis dávkovačů tekutého mýdla a ručníků, zásobníků toaletního papíru, hygienických košů a osvěžovačů vzduchu. Máme výrobní a servisní střediska v 17 různých zemích. Samozřejmě, že máme také silnou síť produkce, distribuce ...

Činnost: - rekonstrukce domů - výškové práce - montáž ochrany objektů proti holubům.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - izolace, stříkaná PUR pěna.

Pokládka a renovace dřevěných podlah Pokládka a opravy veškerých dřevěných podlah, broušení a renovace parket, pokládka plovoucích podlah, masivních prkenných podlah, vícevrstvých podlah a mozaikových podlah. Odborně - KValitně - Za rozumné ceny.