THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a domů - obklady - bourací práce - zemní práce - malířské a natěračské práce - zednické práce

Služby: - inženýrská činnost - realizace pozemních staveb - technický dozor a znalecké posudky z oblasti vad a poruch.

Stavební činnost: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - bourací a demoliční práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské a lakýrnické práce - sádrokartonářské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Developerská společnost - příprava a řízení developerských projektů - prodej nemovitostí.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - komerční prostory. Truhlářské práce.

Služby - servis pro fotovoltaické elektrárny osazené střídači VACON - pozáruční servis, úpravy rozvaděčů se střídači VACON, pravidelné prohlídky a údržby.

Prodej: - hliníková střešní krytina SUPERAL.

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplování objektů.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy - nebytová výstavba, administrativní budovy - rekonstrukce budov - dodávka, montáž tepelných čerpadel, solárních panelů.

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Stavební činnost - dřevostavby - rekonstrukce bytů - suché podlahy - podlahové topení - dodávky stavebních konstrukcí na bázi stavebního systému Fermacell.

Výroba, prodej - plastová okna a dveře. Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - garážová vrata. STAKOSOLAR - Týn nad Vltavou - korespondenční adresa a výrobní závod: Vojnova 281, 375 01 Týn nad Vltavou - tel. 606 658 313, 724 168 016 - e-mail: info@gvokna.cz STAKOSOLAR - Strakonice: - adresa: Palackého náměstí 102, 386 01 ...

Stavební činnost - výstaba sportovišť - projekční práce. Pronájem kanceláří, skladovacích a manipulačních ploch.

Služby: - architektonická a inženýrská kancelář

Služby: - statická projektová kancelář - návrh a posouzení nosných konstrukcí pozemních staveb

Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Stavební činnost: - revitalizací bytových domů - rekonstrukce Kovovýroba: - ocelová zábradlí - schodiště - brány, ploty

Pokládka, montáž: - kamenné koberce. Stavební práce: - zateplování fasád.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obklady, dlažby - rekonstrukce bytů, koupelen