THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Internetový obchod, e-shop: - filtrační konvice, lahve na vodu - filtrační patrony - filtry na kohoutek.

Práce: - zemní - jeřábnické. Služby: - speciální přeprava osobních automobilů.

Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Autodoprava, zemní práce - zemní a demoliční práce - odvoz suti a odpadu - kontejnerová doprava.

Výroba lepidel a tmelů - podlahové stěrky - lepidla na podlahy, na papír, etikety a kartony - penetrační přísady a nátěry - smirkolep pro leštění a broušení kovů - tmely pro sádrokarton, omítku či spárování prasklin.

Služby: - pokrývač - pokrývačské práce

Stavební práce - zednické práce - malířské práce - instalatérské práce - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Činnost: - stavební dozor - koordinátor BOZP.

Investorsko projektová a stavební společnost

Specializovaný dodavatel pro sortiment: - voda - topení - plyn - obklady - sanita.

Realizace, čištění, impregnace: - teraco - lité teraco

Výroba, maloobchod, e-shop: -umělecké kovářské výrobky na zakázku.

Truhlářské práce: -výroba a montáž zakázkových truhlářských výrobků . -nábytek -pergoly -ploty -vrata

Popis firmy: dodávku a montáž sádrokartonů sádrokartonové příčky sádrokartonové podhledy půdní vestavby

Údržba zeleně a komunikací, ekologické nakládání s odpady. Nabízíme Vám služby: - tvarování a redukce stromů, keřů a plotů - ošetření dřevin - údržby soukromých i veřejných zahrad - péče o záhony - zimní údržba - realizace a servis na dětských hřištích.

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Prodej, e-shop - podlahy dřevěné - korkové podlahy - laminátové podlahy - průmyslové podlahy - dlažby. Vzorková prodejna podlah Meister na rohu ulic V korytech a U trati, Praha 10 - v areálu firmy Atlant.

Půjčovna - zařízení pro práci ve výškách - žebříky - hliníkové věže - nůžkové plošiny - kloubové plošiny - přívěsné plošiny - osvětlovače - teleskopické plošiny.

Projekce, inženýring, montáž: - velkokapacitní zásobníky - potrubní rozvody - ocelové konstrukce

Realizace, pokládka: - betonové podlahy - průmyslové podlahy - epoxidové, polyuretanové nátěry/stěrky - opravy spár, trhlin a výtluků - injektáže podlah.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - rekonstrukce koupelen - zednické práce - pokládka zámkové dlažby