THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Energetika: - zařízení a armatury pro rozvody: - páry, kondenzátu a ostatních technických plynů a kapalin - zařízení pro výrobu a distribuci čisté páry. Měření tepla v páře. Sortiment a služby: - přístroje a armatury pro ostrojení kotlů - měření průtoků - regulační systémy - odvaděče kondenzátu - zvedače kondenzátu, ...

Prodej: - tepelné výměníky - výměníky pro ohřev bazénů - nerezové nádrže - tepelná čerpadla

Zámečnické práce, zakázková kovovýroba Výroba ocelové konstrukce

Prodej: - stavební stroje UDS, UNC, UNK, DH - bourací kladiva a kleště INDECO - náhradní díly Zastoupení CSM, INDECO, FIORI. Opravy, servis: - motory ZETOR - hydraulické válce - čerpadla SPV, SMF.

Elektroinstalační práce - silnoproudá i slaboproudá elektroinstalace - měření a regulace v rámci řídících systém - Rekonstrukce stávajících elektrických rozvodů v bytech, panelových, nebo rodinných domech - montáž solárních kolektorů.

Montáž: - tepelná čerpadla - podlahové vytápění, topení - klimatizace

Služby: - kameník - kamenictví - výroba písma na hroby

Činnost: - přeprava sypkých materiálů - nákladní autodoprava Prodej: - písek - zemina - kačírek

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - realizace silnoproudých a slaboproudých systémů - provádění instalací zabezpečovacích zařízení s připojením na PCO - drobné stavební práce.

Výroba, prodej a montáž plastových oken.

Sklenářství. Práce: - sklenářské - zasklívání oken, dveří, výloh.

Služby: - developerská společnost - výstavba a prodej rezidenčních a komerčních nemovitostí

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - montážní pěny, lepidla - železářství - spojovací materiál - nářadí. Výroba, kopírování: - klíčů, klíče.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, přestavby - fasády - výstavba, oprava chodníků - zemní práce - demolice - projekční, inženýrské činnosti.

Služby: - izolace (střechy, stavby, terasy, balkony, bazény, jezírka) - hydroizolace

Stavební činnost, výstavba: - vodohospodářské stavby - malé vodní elektrárny - náhony - rybí přechody - kanály

Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Práce: - malířské - lakýrnické - natěračské

Maloobchod, prodej obkladů a dlažeb našich i zahraničních výrobců: - Itálie, Německo, Španělsko a další. Základní sortiment tvoří: - stavebniny - obklady a dlažby. Prodáváme: - vany plechové i akrylátové - hydromasážní vany - sprchové kouty - baterie umyvadlové, vanové, sprchové i dřezové - koupelnový nábytek - koupelnové ...

Vrtné práce: - inženýrská geologie - hydrogeologie - balneologie - ostatní piloty - mikropiloty - zápory. Geologický průzkum.

Prodej, servis: - brusivo - řezné, diamantové, brusné nástroje - papíry - plátna - výseky - kotouče - nářadí ruční - nářadí elektrické, vzduchové, montážní vrtáky - drátěné kartáče.

Provádění zemních a výkopových prací, úprav terénu, dokončování staveb.