THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické - vodoinstalatérské - topenářské - elektrikářské - sádrokartonářské - podlahářské, truhlářské...atd.

Služby, práce: - omítky vnitřní, vnější - speciální omítky

Koberce a podlahové krytiny nejvyšší kvality pro váš prostor

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - železobetové konstrukce - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád.

Dodávka, montáž: - teplovodní podlahové vytápění.

Práce: -elektroinstalace. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -bezpečnostní systémy.

Stavební činnost - dřevostavby - stavby dřevěných domků.

Služby - technický dozor staveb - konzultační a poradenská činnost ve stavebnictví.

Stavební činnost - výroba plastových oken, hliníkových oken a dveří - revitalizace panelových domů - rekonstrukce rodinných domů - realizace litých podlah - rekonstrukce koupelen a bytových jader - zateplení fasád.

Práce: - truhlářské - tesařské

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce střech

Projekční kancelář - projektové dokumentace od studií až po autorské dozory při realizaci staveb - zpracováváme statické posudky, audity projektové dokumentace - nabízíme poradenské služby - navrhujeme stavby betonové, ocelové, dřevěné, zděné.

Služby: - hodinový manžel - strojní čištění kanalizace - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - centrální vysavače

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování

Elektromontážní práce: - silnoproud - slaboproud - montáž hromosvodů - měření a regulace.

Projekce, projektování: - vodní díla - odkaliště - vodní nádrže, úprava toků.

Inženýrská, projektová a poradenská činnost pro investory

Zámečnická pohotovost PAKLÍČ pro celou ČR! Jsme pohotovostní zámečnická firma, s nepřetržitým provozem. Těžiště naší činnosti spočívá v: - nouzovém otevírání zámků a dveří - zabezpečení objektů - opravách zámků, dveří a zárubní po násilném vniknutí. Náš tým tvoří profesionálové ve svém oboru. Pokud tedy hledáte prvotřídní služby od ...

Inženýrská geodézie. Společnost GEO-5 spol.s r.o., Praha - stavební geodézie, zaměření stavby, vyměření stavby, pozemek - vytyčení stavby, geodetické práce, geodézie v ktastru... 1. Katastr nemovitostí : Geometrické plány - dělení stávajícího pozemku, zaměření nové stavby nebo přístavby - kolaudační řízení, rozestavěné stavby pro získání ...

Služby - projektová činnost ve výstavbě - projektové dokumentace - inženýrská a poradenská činnost - autorské dozory staveb.

Revitalizace a sanace objektů - sanace stavebních konstrukcí - injektáže konstrukcí - statika staveb - speciální stavební práce - zemní práce.

Prodejní sklad, e-shop - zabezpečovací technika - domovní automatizace - elektroinstalační materiál - svítidly a LED světelné zdroje.