THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce bytů, nebytových prostor - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - obkladačské práce - stavba, montáž, rekonstrukce krbových kamen.

Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna, dveře - eurookna - špaletová okna - garážová vrata. Zákaznické centrum: Rudolfovská 460/93 370 01 České Budějovice tel.: 387 314 282

Služby - tvorba a distribuce technických předpisů MD ČR a MZ ČR - projektová a inženýrská činnost - navrhování a posuzování vozovek pozemních komunikací - expertní posudky, poradenská a konzultační činnost - poskytovaný software.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce - zemní práce.

Práce: - truhlářské - výroba nábytku na míru - restaurování starožitného nábytku.

Stavební společnost: - nový bytová, nebytový výstavba - fasády - technický dozor - inženýrská činnost.

Malířské práce - tapetování - malování - lepení stropních podhledů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - malířské, natěračské.

Instalatérské práce: - vodoinstalace - topenářské práce.

Práce: - strojní čištění kanalizace - kamerové prohlídky odpadů, revize kanalizace - drobné instalatérské práce.

Práce: - tesařské - stavby, rekonstrukce krovů.

Developerská činnost - projekt Na Malé Růži. Vzorový dům Husova 252 19 Drahelčice

Stavební činnost - zakládání staveb a přípravné práce - železobetonové výtahové šachty - základové desky, suterény, stropy.

Činnost: - výstavba světelných signalizačních zařízení - montáž značek dopravního značení - zemní, výkopové práce - demolice - pokládka zámkové dlažby - stavba plotů z kamene, betonových prefabrikátů.

Pronájem, prodej: - párty stany - nůžkové stany - skladové haly, stanová hala.

Stavební firma: - rekonstrukce, úpravy bytů, rodinných domů - výstavba rodinných domů - zateplení fasád.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů, oplocení - dodávka, montáž oken (dřevo, plast, hliník).

Truhlářství, výroba, montáž: - truhlářské výrobky.

Služby: - suché stavby - zámečnické práce - zednické práce - dokončovací práce

Prodej - bytové a objektové koberce - linolea - PVC - dřevěné, dýhované a laminátové plovoucí podlahy