THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Realitní, inženýrská a developerskou činnost.

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Developerská činnost - prodej bytů v exkluzivní lokalitě Praha 5 Smíchov.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zemní práce.

Vývoj, výroba, dodávka: - atypické strojní díly, celky: - lineární jednotky - pohony pro armatury - adaptéry, spojky - ruční havarijní ovládání pro pneumatické a hydraulické válce.

Revitalizace panelových domů - zateplování, nátěry a čištění fasád - rekonstrukce domů - opravy balkónů, teras a lodžíí na panelových domech.

Služby: - projektování v oboru architektury a pozemních staveb - projektování v oboru územního plánování a urbanismu - příprava a organizace architektonických soutěží - inženýrská činnost - technický dozor investora - autorizovaný inspektor Konzultace, technická pomoc a poradenství

Bazény: - thermo - keramické - foliový - typizovaný - betonový. Parní lázně: - slouží jako prevence onemocnění - přispívá k zotavení a uvolnění - napomáhá pěstování krásy. Parní lázeň slouží jako prevence onemocnění, přispívá k zotavení a uvolnění a napomáhá pěstování krásy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě a technický dozor.

Výroba nábytku na zakázku.

Odklízení - sníh Bourací práce Výkopové práce - terénní úpravy

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Správa nemovitostí - běžná správa a údržba domů. Developerská činnost - výstavba mezonetových bytů.

Práce: - plynařské - revize plynu - montáž plynových spotřebičů.

Činnost - montáž a opravy vodovodních rozvodů - rozvody topných systémů, rozvody plynu - servis plynových spotřebičů.

Činnost: - architektonická činnost - stavební projekce.

Výkup a prodej starého dřeva - vykupujeme staré trámy, prkna, podlahy, dřevo z rekonstrukcí i demolic - prodáváme staré dřevo. Činnost - demolice objektů - demoliční práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - truhlářské práce.

Činnost: - dokončovací práce v interiéru - malířské, tapetářské práce - pokládka podlah - fasády, stavební úpravy.

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodiště - dřevěné fasády - sádrokartonářské práce.

Výstavba chladíren, mrazíren, hal a potravinářských provozů. Montáž, prodej dveřních a vratových systémů Hormann a cool it.