THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost - malířské práce - zednické práce - sádrové omítky.

Činnost: - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - pokládky dlažeb a plovoucích podlah - zednické práce - malířské práce.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Služby: - statické výpočty - projektová činnost ve výstavbě.

Naše společnost nabízí: - keramické obkladačky a dlaždice - slinuté dlažby - obklady a dlažby do koupelen - sanitární vybavení - lepicí a spárovací hmoty. Poskytujeme poradenskou činnost a servis.

Obchodní zastoupení, velkoobchod: - kulové ventily - rohové, výtokové ventily - mosazné fitinky - rychlospojky - vodoinstalační materiál.

Bytový architekt - návrhy a realizace interiérů - vizualizace - vlastní truhlářská výroba - osvětlení, kuchyně, skleněné prvky - podlahy, dveře, krby, skleněné obklady. Prodej stabilizovaných rostlin z Jižní Ameriky a Evropy - růže - stromky - trávy - dekorace.

Činnost: - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - malířské práce - elektroinstalace - broušení a lakování parket - plovoucí podlahy

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů

Práce: - geodetické se specializací na zaměření stávajícího stavu budov a podklady pro architekty.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování Cukrárna

Výroba a prodej obkladového kamene - umělý dekorativní kámen - betonové obklady - cihlové obklady - rohové obklady. Doplňkový prodej - stavební chemie - penetrace - lepidla. Sklad Čs.Armády 664, 267 51 Zdice

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - obklady schodišťových stupňů.

Sanace a revitalizace staveb a objektů - sanační práce - sanace stavebních konstrukcí - injektáž konstrukcí - statika staveb - speciální stavební práce.

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví

Výroba, prodej: - zimní zahrady do bytu - hybridní pohon k elektrovozíkům pro seniory - zásobník na kapsle pro všechny typy kávovarů - krmítko pro ptáky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba garáží - základové desky - zateplení rodinných domů - poradenství v oblasti stavebnictví.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů - zednické práce - malířské práce - montáže sádrokartonů.

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

Činnost: - pronájem nemovitostí - technická správa nemovitostí - developerská činnost.