THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej a montáž garážových, sekčních a rolovacích vrat včetně pohonů..

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Rekonstrukce bytů, domů a kancelářských prostor.

Malířské a lakýrnické práce včetně speciálních aplikací a dekoračních technik. Veškeré malby a nátěry od malování pokojů a bytů, přes výmalby.

Revize elektroinstalací, rozvaděčů, elektrospotřebičů, hromosvodů, plynových zařízení, plynových kotlů, plynových kotelen, plynových rozvodů NTL, STL.

Roubenky na prodej a k pronájmu. Prodáme Vaší roubenou chalupu nebo pozemek vhodný pro její stavbu. Zajistíme Vám kompletní servis.

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Projektování a realizace koupališť, bazénů, rehabilitačních zařízení ve zdravotnictví a wellness provozů.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.

Specializovaný dodavatel a dovozce průmyslových produktů.

Architektonická kancelář. Služby: -projekty staveb a rekonstrukcí

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Výstavba a prodej nízkoenergetických domů. Projekce domů. Realitní kancelář.

Projektový ateliér se zaměřením na specializované stavební projekty a energetiku staveb.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Prodej, velkoobchod, maloobchod s nářadím a kotevní technikou.

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Projekty dopravních a inženýrských staveb. Nabídka posudků či studií v oblasti životního prostředí a spolupráce na územních plánech měst a obcí. Nabízíme vám projekty dopravních staveb (komunikace, cyklostezky, parkoviště, chodníky), dopravněinženýrských opatření, inženýženýrských sítí, přípojek, čistíren odpadních vod. Poradenství a studie v ...

Prodej, montáž, pokládka interiérových dveří a zárubní značky Vasco Doors.

Stavební činnost: -dodávky staveb, -rekonstrukce staveb. Nákladní doprava a autodoprava.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Rekonstrukce interiérů bytů a domů: - sádrokartonové příčky, stropy a předsazené stěny - půdní vestavby - podhledy - úprava stěn a stropů - koupelny - podlahy - dveře.

Nabízíme stavební řezivo, palubky obkladové i podlahové, OSB desky, MDF desky a další truhlářské řezivo.

Zabýváme se pokládkou zámkové a žulové dlažby. Výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků a parkovišť. Vypracování návrhu realizace a cenové nabídky zdarma.