THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost firmy ŘEZIVO, DVEŘE, s.r.o. převzata společností Démos trade, a.s. - pobočka Praha - ŘEZIVO, DVEŘE Prodej - dřevomateriál pro stavební firmy - stavební řezivo - palubky, dřevěné podlahy - dveře

Inženýrská činnost Projekce - pozemní stavby

- reklamní činnost a marketing - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - silniční motorová doprava silniční vnitrostátní - silniční motorová doprava ...

Prodejna a půjčovna stavebních strojů a nářadí HITACHI : - stavební stroje - vrtací a sekací kladiva - SDS plus/max - sekací a bourací kladiva - kotoučové pily - mafly - pily ocasky - přímočaré pily s předkyvem - hoblíky - vibrační brusky - průmyslové vysavače - ohýbačky a střihačky stavební oceli - úhlové brusky.

Návrh přírodních bazénů, jezírka na koupání. Firma Ekopool je jediný autorizovaný partner rakouské firmy Biotop v České republice. Náš tým je plně připraven zrealizovat Vaše představy budoucího bazénu ruku v ruce s udržitelným rozvojem a přírodou.

Rekonstrukce a opravy domů, zateplení fasád.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasová prkna -hranoly -příslušenství -zahradní nábytek.

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: -vodoinstalatérské. -kamerové prohlídky, čištění kanalizace. -plynařské. Montáž: -tepelná čerpadla, solární systémy.

Developerská činnost při výstavbě rodinných domů Výstavba - rodinné domy.

Komplexní dodávka dopravních systémů, naváděcích značek s ovládáním, preference MHD a detekce jízdy na červenou. Výstavba křižovatek (SSZ - světelných signalizačních zařízení).

výstavba nových bytů -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě Navrhování staveb

Zakázková výroba nábytku - pokoje -obývací -studentské -dětské -kuchyně -koupelny -ložnice

Dovoz, distribuce: - výrobky ELASTOLITH - cihlové obklady

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika - klimatizace - vzduchotechnika.

Dodávka a prodej: - bazénová chemie - osvětlení - vodní atrakce - protiproudy - hydromasážní bazénky - vířivky.

Velkoobchod se stavebním a zateplovacím materiálem.

Geodetické práce - zaměřování pozemků polohopis a výškopis - geometrické plány - vytyčení vlastnických hranic, staveb - zaměření a zhotovení dokumentace současného stavu budov.

Elektroinstalační práce Nabízíme: - stavební elektro - slaboproudou montáž - elektrické vytápění - montáž NN - prodej kamen.

Předprojektová a projektová příprava staveb. Inženýrská a architektonická činnost.

Stavební činnost, výškové práce a umístění jistících systémů. Rekonstrukce a revize ocelových konstrukcí. Kácení a prořezávání stromů. Výroba telekomunikačních sloupů a tras.