THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Dodávka - tvrdé palivo - biopaliva - pelety Interiérové práce Zateplovací systémy Hrubé stavby - základní desky - zdiva Zámkové dlažby Rodinné domy na klíč Exteriérové práce Dodávka - vrchovištní rašelina - rašelinitá půda - frézovaná rašelina

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Nabízíme vnitřní a venkovní dekorativní nátěry, benátský štuk, imitace betonu, různé druhy patinací jak moderní tak i do klasiky, barvy, fasády, speciální barvy

montáž, opravy a revize hromosvodů na rodinné domy, školy, haly a ostatní objekty dle ČSN 62305

Tesařské práce - stavby a opravy roubených domů Truhlářské práce

Provádíme rekonstrukce starých a dodávky nových střech. Klempířské práce: - pracujeme se všemi druhy plechu:měď, pozink, titan, zinek, satjam, lindab, ranila - prodej a konzultace. Pokrývačské práce: - betonové tašky BRAMAC, BETA - pokládka střešních šindelů - pálené tašky TONDACH, WALTHER - střešní krytiny BETERNIT, ...

Modřanská potrubní, a.s. je tradiční český strojírenský podnik, který se zabývá výrobou a poskytováním komplexních služeb v oblasti dodávání potrubních systémů..

Realizace staveb na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Provádíme, zateplení fasád a hydroizolace základů Praha, zateplování domů a izolace základů provádíme v Praze a okolí do 50km.

dodávka a montáž střešních plechových tašek, vlnitých a trapézových plechů, střešních světlíků. Klempířství

Izolační střešní folie, izolace proti teplu a chladu: -podstřešní folie -izolační folie na bázi TPO -doplňky -příslušenství -nářadí -hydroizolace.

Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní činností v oblasti dřevostaveb. Spolupracuje se zahraničními firmami..

Projekce, dodávky, montáže a provozování: -čistírny odpadních vod a úpraven vody. Odvodnění a zpracování kalů. Poradenství v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Činnost autorizované osoby pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami..

Dodávky, prodej: - kompletní sortiment sanitárních zařizovacích předmětů a doplňků: - osoušeče rukou - zásobníky na toaletní papír - dávkovače mýdel - hotelové fény - zásobníky papírových ručníků - koše - osvěžovače vzduchu - přebalovací pulty.

Prodej, půjčovna, vývoj, výroba: -diamantové nástroje -elektrické ruční nářadí -stavební mechanizace -vrtání -řezání -broušení betonu, železobetonu.

Nabídka stavebních prací a služeb. Jsme firmou, která se soustřeďuje na čtyři oblasti stavebnictví, a to: - inženýrské a dopravní stavby - stavby občanského a průmyslového charakteru - výstavbu ekologických a vodohospodářských staveb. Jde predevším o: - budování cest - mostů - tunelů - dopravní infrastruktura dálnic a ...

Práce: -truhlářské drobné-při pokládání. Pokládání, prodej, dovoz, instalace: -korek -koberce -kobercové čtverce -linoleum-PVC* -laminátové a dřevěné lamely: -plovoucí podlahy -parkety nové i repase.

Realizace dřevěných konstrukcí: - terasy - chodníky - pergoly - mola - schody - altánky - paravány - dřevěné chodníky - dřevěné zahradní schody - zahradní sezení - dřevěné obklady zdí, ploty, branky, ... Jsme malá firma. Rádi pracujeme se dřevem. Nejraději v exteriéru. Tomu odpovídá individuální přístup ke každému klientovi a ...

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Natěračské práce Malířské práce

Lakýrnické práce Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Zateplování fasád panelových domů Výměna - okna - dveře Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní stavební činnost Zednické práce Štukatérské práce.

Instalace a revize - hromosvody - možnost horolezecké techniky Výškové práce možnost horolezecké techniky - rodinné, činžové a panelové domy - kulturní památky - školy - komíny Montáž - zábrany proti ptactvu.