THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Průmyslové betonové podlahy: -betonové podlahy pro výrobní, skladové a prodejní prostory, pro velkokapacitní garáže a venkovní plochy -vyztužené ocelovými vlákny -(drátkobeton)i klasickou výstuží -bezprašný, obrusuvzdorný, hladký povrch -schválený pro všechny typy provozů.

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

Realitní agentura. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - stavební dozor. Reklamní činnost: - propagace sportovních klubů - vyhledávání sponzorů.

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně

Jsme malířská, lakýrnická a natěračská firma s dlouholetou praxí. Provádíme též ochranu krovů impregnací stříkáním proti různým škůdcům a dřevokazným houbám. Interiérové tenkovrstvé omítání nerovných zdí(STĚRKOVÁNÍ). Dále provádíme: - antigraffity nátěry - vysokotlaké čištění fasád a střech.

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Kompletní řešení luxferových stěn od profesionálů. VO a MO prodej, poradenství, realizace zakázek včetně led světel. Dále dodáváme: montážní systémy na luxfery, celoskleněné dveře křídlové i posuvné, kování na sklo, velkoformátovou dlažbu a obklady.

Stavební společnost: - hotely - banky a pojišťovny - bytové domy - rodinné domy - administrativní a výrobní budovy - restaurace, vinárny a obchod - zdravotnická a školská zařízení.

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Vrtací a řezací práce pomocí diamantové techniky. Naše činnost: - jádrové vrtání - řezání železobetonu a stavebních konstrukcí - půjčovna stavebního nářadí - protipožární ucpávky

Půjčovna nářadí: - zahradní technika - stavení technika.

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Služby, práce: -mykologický průzkum, posouzení stavu dřevěných konstrukcí. -sanace dřevěných konstrukcí. -tesařské, klempířské, pokrývačské. Kancelář: Poděbradská 1163, Šestajovice (Praha - východ).

Průzkumy, projekty, expertízy: - sanace vlhkých staveb - technologie obnovy povrchů: - omítky - kamnné povrchy. Návrhy obnovy historických objektů.

Provádění instalatérských a topenářských prací, prohlídky kanalizace kamerou, čištění kanalizace kamerou, výměna wc, baterií, umyvadel...

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Velkoobchod s elektromateriály - Cu a Al lakované vodiče a profily k navíjení ESSEX, komponenty VOSSLOH SCHWABE pro svítidla - LED program - mikročerpadla ULKA. Zastoupení STEINERT – technologie pro recyklaci a třídění, břemenové magnety, DMG – navíjecí linky.

Umělecké kovářství. Zakázková výroba: -kované brány, panty, ploty, schodiště. -bytové doplňky, kované svícny.

Prodej, eshop: - autopříslušenství, - nářadí.

Konzultační, projekční a inženýrské služby ve výstavbě.

Technické zařízení budov. Elektrotechnické rozvody.

Prodej, maloobchod, montáž: -prosvětlovací systémy.