THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Pokládka, renovace a broušení dřevěných podlah. Renovace parket: - parkety patří k podlahám, které působí vždy příjemně a jejichž vzhled dokáže zaujmout. Přes dobrou údržbu však dochází k opotřebovávání parket a ke změně vzhledu a za určitý čas přijde ke slovu renovace parket. Renovace parket neslouží jen k obnově celé podlahy, ale ...

Bednění.eu - Spotřební materiál pro monolity :: Papírové bednění, spínací tyče, matice, odbedňovací olej, distanční podložky, vylamovací výztuže, kotevní technika, těsnící materiály, překližka, nopová fólie, řezání betonu, jádrové vrtání.

Prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí zn. Makita, Dolmar, Narex, ProTool - brusky, vrtačky - horkovzdušné pistole - bourací kladiva - dřevoobráběcí stroje - elektrocentrály - zahradní technika - řetězové pily - postřikovače - kultivátory - sekačky na trávu.

Nonstop - havarijní výjezdy - provádíme veškeré sklenářské práce. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Instalace zrcadel, vitríny, skla kalená a pochozí.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Dodávky a montáže vrat rolovacích, sekčních a sklopných, předokenních rolet.

Lešení: - kompletní služby - trubkové - pozinkované - rámové.

Velkoobchod s potřebami pro instalatéry: - vodovodní baterie - časové ventily - sprchové hlavice - koupelnový nábytek - sanitární keramika - WC sedátka.

Provádíme veškeré práce horolozeckou technikou: - mytí oken - čištění okapů - opravy fasády - nátěry fasády - opravy střech - nátěry střech - prořezávání stromů a rizikové kácení - montáže reklam - zábrany proti ptactvu - postřiky proti ptactvu - zábrany proti sněhu - mytí tlakovou vodou - mytí fasády.

Velkoobchod s domácími potřebami a průmyslovým zbožím. Domácí potřeby: - kuchyňské potřeby - plasty - výrobky ze dřeva, korku, příp.plastu - nádobí - sklo, porcelán - prádlo.

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Stavební práce: - celkové rekonstrukce budov - půdní vestavby - generální opravy střech - opravy a rekonstrukce fasád - stavební řemesla - štukatérské práce - projednání projektové dokumentace při stavebním řízení k získání stavebního povolení - nabídkové rozpočty.

Výroba, prodej: - celoskleněné posuvné dveře - celoskleněné otočné dveře - skleněné dveře interiérové a venkovní - posuvné skleněné dveře - automatické otvírací dveře - otočné skleněné dveře - jednokřídlé a dvoukřídlé - dveře na rohovém kování - zárubně hliníkové - kování - celoskleněné jídelní a konferenční ...

Prodej španělských a italských obkladových a podlahových materiálů: -dlažba -obklady -umělý kámen

Pokládka parket, mozaiky i prken. Broušení a lakování podlah. Pokládka plovoucích podlah laminátových, dřevěných i korkových.

Zabýváme se prováděním veškerých prací souvisejících s realizací střešních krytin.

Služby: - zateplení, zateplování: - budov - panelových domů - sanace lodžií na klíč včetně lešení a klempířských prvků.

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Výroba a prodej: - vysoce kvalitní a high-tech ruční a pneumatické nářadí americké obchodní značky BOVIDIX pro průmyslové a profesionální použití. Nabízíme vlastní vyvinutý systém MULTIBOX, který je patentovaný na třech kontinentech.

Prodej: - hydromasážní vany - hydromasážní bazény HOT TUB, BEACHCOMBER - špičkové finské vodovodní baterie.

Výroba filmových, televizních a výstavních dekorací - kompletní služby: - hrubá stavba - tesařské práce - truhlářské práce, výroba detailu a rekvizit - speciální štukatérské práce - plastiky a artefakty - malířské práce - zámečnické práce. Výroba modelů: - přesné modely pro filmy, trikové natáčení, výstavy atd. - funkční modely ...

Zateplení objektů, opravy a rekonstrukce střešních plášťů včetně jejich zateplení.