THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Navrhujeme, stavíme a dodáváme zařízení pro wellness a lázeňství v celé ČR. Montujeme přes 30 typů zařízení od sauny po bahenní lázeň pro domácí i veřejné využití. 8 let zkušeností, desítky referencí.

Zajišťujeme výrobu stropních a rozkládacích sušáku na prádlo, dále provozujeme velkoobchod domácích potřeb.Jsme také přímí dovozci nerezových odpadkových košů a spotřebního zboží.

Kvalitní zemní a výkopové práce pomocí kolového rypadla. (hloubení inženýrských sítí, stavebních základů, bazénů, jímek, apod...), možnost bouracího kladiva a odvozu materiálu. Bagr JCB - 3CX

Zabýváme se hlavně rekonstrukcemi bytových jader v panelových domech a rekonstrukcemi bytů. Dále přestavíme nebo z rekonstruujeme koupelnu nebo kuchyň v jakémkoliv typu budovy nebo upravíme interiér.

TC I-I poskytuje inženýrské konstrukční a technologické služby v letectví, kolejových vozidlech, energetice a obecném strojírenství; nosné konstrukce, interiéry, vývoj systémů (elektroinstalace, hydraulika), výrobní přípravky, zajištění a podporu výroby i vlastní výrobní realizaci.

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Geodetická a geologická činnost. Zeměměřičské a kartografické činnosti. Služby: -zjištění a zhodnocení stávajících mapových podkladů -rešerše podzemních inženýrských sítí -vyhledání či ověření průběhu podzemních inženýrských sítí a jejich geodetické zaměření -zaměření území či staveniště v měřítku 1:2000 až ...

Rekonstrukce bytů a bytových jader. Provádíme: -rekonstrukce všech typů bytových jader -dodávka a montáž kuchyňských linek -obkladačské práce (veškeré keramické obklady a dlažby) -zednické práce -malířské a lakýrnické práce -stěrkové a štukové omítky -zvětšování bytu o prostor chodby -rekonstrukce podlah + izolace ...

Výstavba nových fotbalových a golfových hřišť. Regenerace, oprava, úprava a zavlažování travnatých ploch, ale i velkokapacitních sadů a parků.

Zabýváme se vodoinstalatérstvím a topenářstvím.

Architektonická a projekční činnost, komerční interiery.

Provádění rekonstrukcí střech a nových střešních plášťů. Nabídka tesařských a klempířských prací včetně montáže střešních oken.

Projektová kancelář HIBIS s.r.o. byla založena 4.1.2003. Kancelář je zaměřena na statiku stavebních konstrukcí v oboru: - pozemních - inženýrských - průmyslových staveb a to jak novostaveb, tak i rekonstrukcí. Vychází ze zkušeností s poskytováním služeb investorům, architektům, stavebním projektantům i dodavatelským organizacím. ...

Výroba, prodej, montáž, poradenství a technická podpora v oblasti moderní vytápěcí a klimatizační techniky: - podlahové a stěnové vytápění - podlahové konvektory - sluneční kolektory - kondenzační kotle - tepelná čerpadla Ochsner - připojení radiátorů - zásobníky vody.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla -podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Zajišťování inženýrské, projektové a realizační činnosti v investiční výstavbě.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Naše společnost se zabývá statikou pozemních staveb a to jak novostaveb, tak rekonstrukcí. Společnost komplexně zajišťuje vypracování statické části projektů ve stupních dokumentace od studie až po prováděcí a dodavatelské dokumentace, včetně technického dozoru na stavbách. Společnost dále provádí speciální dynamické, nelineární a ...

Služby při instalaci vodovodů, kanalizačních rozvodů, topení a dalších stavebních pracech. Uvedené práce zajišťujeme kompletně, včetně dodávky materiálu, vypracování projektů, zajištění revizí.

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.