THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Plánování, provádění: - projekční práce - konstrukční práce. Řízení projektů.

Vývoj, výroba, prodej: - saunové kamna - saunové kabiny - sauny - finská, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochlazovací kádě.

Firma REASTAV Praha, s. r. o. byla založena v roce 2007 jako společnost s ručením omezeným. Od svého počátku se společnost zabývá především pokládkou obkladů a dlažeb, včetně pokládky velkoformátových obkladů a dlažeb, v interiéru a exteriéru. Mezi významné činnosti společnosti patří rekonstrukce a výstavba obytných i komerčních objektů a ...

BigMat je evropská značka nezávislých distributorů stavebních materiálů. Značka BigMat byla založena v roce 1981 majiteli stavebnin, pro které je velmi důležité být v úzkém kontaktu se svými profesionálními zákazníky. Od té doby sdílí se značkou BigMat společné hodnoty: dlouholeté zkušenosti a profesionální služby, které jsou hlavními ...

Dveře a zárubně SAPELI: -dodávka -doprava -montáž.

stránky se především věnují stavbě rodinného domu a poskytují rady, návody a inspiraci pro stavebníky. Do budoucna bych je chtěl rozšířit i o eshop s drobnými stavebninami.

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Výškové práce: -mytí, opravy, nátěry fasád -nátěry klempířských prvků -opravy a nátěry střech -mytí oken -kácení stromů -jakékoliv další práce ve výškách horolezeckou technikou.

Montáž sádrokartonových systémů, zateplování fasád a půdních prostorů, montáž plovoucích podlah a jejich rekonstrukce, provádění malířských prací.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů a interiérů - zednické práce včetně komínů a fasád - pokrývačské práce - klempířské práce včetně nátěrů, klempířských prvků, žlabů a svodů.

MikroTik je univerzální platforma na výstavbu sofistikovaných routerů nebo WiFi přístupových bodů. Je tak ideálním řešení pro profesionální a bezpečné vysílání vašich dat. MikroTik je jako stavebnice, pomocí modulů si sestavíte router, AP, či klienta přímo na míru. Pokud Vás zajímá toto řešení obraťte se na oficiálního distributora ...

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Autodoprava, jeřábnické, demoliční a zemní práce.

Klasické a moderní koberce . Přímý dovoz pravých perských koberců. Pravé perské a orientální koberce s klasickým i moderním designem. Všechny koberce jsou výběrové a vykazují tu nejvyšší kvalitu. Koberce dovážíme z: - Íránu - Turecka - Afghánistánu - Číny - Indie - a jiných tradičních kobercářských oblastí. Společnost ...

Výroba rozvaděčů a elektromontážní práce VN i NN.

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Předmět podnikání: - kominické práce všeho druhu - revize kouřových cest - výpočty kouřových cest - vložkování komínů - Al i nerez - stavba vícevrstvých odkouření - výškové práce.

Plynové kotle a ohřívače vody Vaillant. Prodej, montáž, opravy, servis.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.