THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Služby: - sanace betonu, železobetonu a zdiva - injektáže - izolace - statistické zajištění objektů

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - komerční budovy a administrativní sídla - inženýrské sítě - vodohospodářské objekty - sportoviště

Činnost: - inženýrská činnost - technický dozor investora - koordinace BOZP na staveništi.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál - skoby, háky, houpačkové háky, karabiny, závěsná oka - ocelová lana - napínáky, karabiny. Sklad, velkoobchod: - Sluštice 17, 250 84

Projekční kancelář: - projektová činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost - autorský dozor stavby - požární bezpečnost staveb.

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader a koupelen - půdní vestavby.

Činnost: - pokládka strojně kladených hlazených betonových podlah - pokládka tepelné a kročejové izolace

Výroba, montáž: - skleněné příčky, konstrukce

Služby: - inženýrská činnost - stavební dozor - technický dozor investora (TDI).

Služby: - statika pozemních staveb - stavební projekce

Projektování, dodávka, montáž - potrubní systémy.

Čištění, restaurování, prodej a výkup: - koberce Starožitnosti.

Služby: - poradenství, návrh a realizaci moderních nízkoenergetických dřevostaveb a dřevěných konstrukcí.

Montáž, oprava, servis: - televizní antény - datové sítě - fotovoltaické systémy - zabezpečovací zařízení. Slaboproudé rozvody.

Služby - inženýrská činnost - projektování staveb - provádění staveb - znalecká činnost - finanční poradenství - realitní činnost.

Práce: - elektromontáže - projekce elektro - revize elektro.

Projekce, projektování: - gastronomické provozy, restaurace, jídelny.