THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Společnost Remmers s.r.o. je odborníkem na ochranu a sanaci dřeva, budov a staveb. V neposlední řadě i v oblasti průmyslových podlah. Ochrana dřeva: - úprava dřeva – vnitřní použití - lazury, krycí nátěry, laky na dřevo - ochrana proti povětrnostním vlivům – vnější použití - ošetření dřevěných povrchů - okenní nátěry, nátěry profilů ...

Bazény MH – výroba, prodej a montáž bazénů. Zastřešení bazénů, e-shop bazénové příslušenství a solární sprchy.

Plánování, výstavba, dodávka na klíč: - větrné elektrárny - fotovoltaické, solární elektrárny.

Speciální práce: - demolice, demoliční a bourací práce - terénní úpravy - zemní a výkopové práce Odvoz, likvidace odpadu.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Obrábění kovů, kovoobrábění: - vrtání - frézování - soustružení. Svařování metodou TIG ( WIG), MIG, MAG, autogenem: - oceli, hliníku, nerezi, titanu. Kovovýroba, Výroba: - speciální prototypy pro automotive. - rámy pro sportovní vozy - šasí pro ...

Rekonstrukce, modernizace: - bytové interiéry: - malování, štukování a montáže sádrokartonu. Velkoobchod, prodej: - drcený polystyrén - podlahové krytiny: - koberce - PVC, linoleum - laminátové a dřevěné podlahy HARO - doplňky pro podlahy: - přechodové a soklové lišty - schodové hrany, oleje, vosky - stavební ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Prodej: - hutního materiálu.

Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Obchodní firma, která provádí montáže, servis a realizace vratových systémů VRATOVÉ SYSTÉMY Dodávka, prodej, montáž, realizace, servis: - sekční průmyslová vrata - nákladová technika - vratové těsnící límce - vyrovnávací můstky - předsazené komory - pomocné nájezdy pro nákladní vozidla - garážová vrata - sekční garážová vrata - ...

Dodávka, prodej - dřevěná okna a dveře - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - sekční garážová vrata - markýzy.

Výstavba, rekonstrukce, servis - bazény - bazénové technologie.

Pokrývačství, klempířství - kompletní dodávky střech - pokrývačské práce - klempířské práce.

HL sifony, HAWLE armatury plast potrubí, předizol systém Flexalen vodovody, kanalizace, plyn, domovní odpady kabelové chráničky, drenáže topení ( včetně podlahového ), předizolovaný systém FLEXALEN.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.

Elektroinstalační práce, elektrikář - montáž, opravy, revize elektrických zařízení.

Nákladní autodoprava: - dovoz kamení, štěrku, písku, zeminy. - odvoz suti - přistavení kontejneru. Zemní práce: - terénní úpravy - zavážení základů.

Prodej a opravy. - elektrické ruční nářadí - nastřelovací technika - čerpadla - elektromotory - rotory - statory - servis, montáže. Vinuté statory: - pro běžné použití - pro speciální použití - pro práci ve velice extrémních podmínkách 2pólové, 4pólové, vícepólové, víceotáčkové, speciálnírovné drážky, šikmé drážky ...

Výroba vinutých dílů pro elektromotory - rotory - statory.

Prodáváme a montujeme komíny: - komínové systémy Provádíme: - frézování komínů - vložkování komínů - revize komínů - další kominické služby.

Výroba, prodej, montáž: -garážová vrata -venkovní rolety -vjezdové brány -žaluzie: -horizontální -vertikální -markýzy -shrnovací dveře: -PVC, koženka -mobilní dělící stěny HŰPPE -mříže: -rolovací -nůžkové -zatemnění -elektrické automatické pohony.

Služby - vedení účetnictví, daňového poradenství a mzdové agendy. Realizace staveb - výstavba průmyslových objektů, logistických a výrobních budov.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek.

Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Fládrování - lakýrnická technika napodobující imitaci přírodního dřeva.

Hydroizolace a zateplení střech, staveb, teras a balkonů - kotvení a klempířské prvky - rekonstrukce střešních plášťů - hydroizolace proti zemní vlhkosti, proti tlakové vodě a radonu - izolace balkónů a teras - hydroizolace bazénů a jezírek.