THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce.

Výroba kovových plotů, bran, branek, zábradlí, mříží - zahradní nábytek, zahradní kovový program - ptačí klec. Prodej palivového dřeva.

Zemní a výkopové práce. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Stavební společnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů.

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů - zateplování fasád.

Stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zámečnické práce.

Kovoobrábění - zámečnické práce - nástrojářská výroba.

Zemní práce. Nákladní autodoprava - kontejnerová.

Autorské dozory. Architektonický ateliér. Projekční práce: -architektonické návrhy exteriérů, interiérů -architektonické a urbanistické studie -zaměření a dokumentace stávajícího stavu -ekonomické projekty -ekonomické rozpočty a projekty -poradenská a developerská činnostdokumentace -pro ohlášení stavby -k územnímu řízení -ke stavebnímu ...

Podlahářství, podlahářské práce - pokládka podlahových krytin. Prodej, montáž - interiérové dveře.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce domů, bytů - pokládka zámkové dlažby - obklady, dlažby - stavba plotů.

Stavební a řemeslné práce - výstavba rodinných domů - instalatérské a topenářské práce - elektroinstalční práce - zednické práce - pokládka zámkové dlažby.

Nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů. Výroba, prodej betonu, betonárka. Milady Horákové 3307 Kladno Kročehlavy tel. 601 387 076 U Cukrovaru 755 Velvary tel. 724 527 738 Zemní a výkopové práce.

Vše kolem střechy na klíč. Stavební izolace tvoří jednu z hlavních součástí budov. Optimální izolaci stavby lze získat pouze správným návrhem, použitím kvalitních materiálů a hlavně perfektní realizací.

Prodej a montáž - výplně stavebních otvorů z kompozitního materiálu SEMBO FIBERGLASS

Výroba, dodávka a montáž - stínící technika - předokenní rolety - venkovní žaluzie, markýzy - sekční garážová vrata - rolovací a výklopná garážová vrata - rolovací mříže - posuvné brány.

Zemní práce, nákladní autodoprava, pronájem kontejnerů, demolice.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské a průmyslové stavby -udržovací práce na stavbách -zemní práce -odstraňování staveb, demolice.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Naše firma provádí především výstavbu veškerých inženýrských sítí: - vody - kanalizace - plyn - elektro - komunikací (dlážděné, živičné) - pozemní stavby