THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce, služby: - vodoinstalace - plynařské - topenářské - kanalizace - montáž solárních a regulačních systémů

Služby, práce: - vodoinstalace - topenářské - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce bytů, domů.

Truhlářství, výroba: - dveře - kuchyňské linky - stoly, židle - postele - komody

Elektromontáže, elektroinstalační práce - elektrorevize. Montáž - elektronická zabezpečovacíc zařízení - kamerové systémy - klimatizace.

Prodej: - řezivo - krovy - prkna - fošny - trámy - hranoly - latě - palivo (dřevo). Výroba: - krovy - pergoly. Komplet střechy.

Práce: - pokrývačské - klempířské

Prodej: - stavební řezivo - trámy, hranoly - štípané palivové dřevo - krbové dřevo

Velkoobchod, projekce: - veřejné osvětlení - interiérové osvětlení.

Činnost: - projektováním elektrických zařízení

Služby: - hodinový manžel - drobné instalatérské práce - zednické práce - montáž nábytku

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - měření termokamerou - práce s bagrem - práce s plošinou

Zateplování domů, stříkané betony, montáž plastových oken a sádrokartonů, stavební činnost.

Vývoj, projekce, konstrukce, výroba, zkušebnictví, servis: - řízení technologických procesů: - řízení velkých průmyslových technologií - řízení pracovních strojů - elektro dodávky: - silnoproudé rozváděče - MaR rozváděče - mozaiková pole - zabezpečovací technika - specielní modulové techniky, modulovací technika.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Celkové návrhy - interiéry - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Pila, pilařská výroba: -hranoly, prkna, fošny jehličnaté -prkna fošny dub, buk -vodovzdorné překližky -bednící dílce -obaly, palety, přířezy -palubky -řezivo jehličnaté a listnaté -dveřní prahy -plotové dílce -kompletní oplocení -okrasné květníky.

Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Velkoobchod: -Kari sítě -betonářská ocel -dráty pozink, žíhané, ostnaté -pletiva pozink, plastové, rabicové -spojovací materiál hřebíky stavební, lepenkové, kolářské, vruty, šrouby, podložky, hmoždinky -izolace: -tepelné, akustické, protipožární firmy ISOVER, ROCKWOOL, ORSIL, NOBASIL -polystyrén -pěnový ...