THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -broušení a leštění kovů -stavební zámečnictví -kovářské. Kusová zámečnická výroba dle požadavků zákazníka, prodej: -kovové konstrukce, vazníky, poklopy, kovová okna a dveře, plotové dílce, garážová vrata, zábradlí, pevnostní i ozdobné mříže, žebříky, kovový nábytek, výkladce, přímá i točitá schodiště, ...

Dodavatel vláknocementových střešních a fasádních systémů: -vlnitá velkoplošná střešní krytina -hladká maloplošná střešní krytina BETTERNIT -rastrovaná maloplošná střešní krytina DOMINANT -fasádní obkladové desky CEMBONIT. Široká nabídka doplňků. Široká barevná tvarová a rozměrová škála. Bezplatné technické poradenství a ...

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zateplení budov - opravy fasád - anhydritové podlahy - zemní práce.

Už více než 15 let se zaměřuji se svým týmem na komplexní dodávky interiérů pro domácnosti i firmy. Při jednotlivých návrzích vycházím především z individuálních potřeb každého zákazníka, hlavní důraz kladu na kvalitu a netradiční řešení.

Výroba a montáž - sklepní kóje - vrata - pohony firmy OLYMPS DOOR - pergoly - přístřešky - ploty - schodiště - zábradlí

Restaurátorské kamenické práce na památkově chráněných objektech s licencí MK.

Výroba: - svářecí technika. Prodej a distribuce: - upínací technika: - ruční, pneumatické a hydraulické upínací prvky.

Naše společnost vznikla na podzim roku 1995 jako firma poskytující služby zakázkového truhlářství. Od počátku své existence jsme cítili, že našim směrem bude komplexnější vybavování interiérů a tak záhy jsme se přeorientovali na služby v dodávkách: - dveří - zárubní - dřevěných podlah - schodů - oken. V současné době působí ...

Prodej řeziva - hranoly, fošny, prkna, palubky, OSB desky, latě, palivo. Řemesla - truhlářské práce - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - rizikové kácení stromů - výškové práce. Výroba - dřevostavby - zahradní nábytek - pergoly, altány.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - čištění kanalizace tlakovou vodou - revize kanalizace videokamerou.

Malířské a natěračské práce - nátěry podlah - nástřiky polyuretanových, měkkých a tvrdých pěn.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - ruční nářadí - pracovní oděvy - zahradní technika.

Prodej, montáž - vodoinstalatérský a topenářský materiál - sanitární keramika - vodovodní baterie - sprchové kouty. Montáž - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo.

Stavební společnost - průmyslové podlahy - betonové podlahy - cementové stěrky - renovace a sanace podlah - antikorozní ochrana ocelových kontrukcí.

Prodej, montáž, revize - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klempířství - prodej okapových součástí. - zakázková výroba klempířských prvků.

Architektonický kancelář - projekční činnost.

Geodézie, geodetické práce - vytyčení a zaměření hranic pozemků - geometrické plány.

Stavební práce - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - nízkoenergetické domy. Vinotéka - prodej vín.

Geodézie, geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - mapování - geometrické plány.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Činnost: - projekce staveb - projekty rodinných domů - stavební dozor.