THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Půjčovna stavebních strojů a nářadí - vibrační desky, řezačky, odvlhčovače - nářadí pro instalatéry - zahradní technika.

E-shop - koupelnové vybavení - kotle - krbová kamna - čerpadla, vodárny - radiátory - podlahové topení - armatury.

Architektka, služby: - architektonické studie - projektová dokumentace - projektování interiérů - pasportizace staveb.

Činnost: - energetické poradenství - průkaz energetické náročnosti budov (PENB) - kotlíkové dotace - nová zelená úsporám.

Služby - statika staveb - projekční činnost - zaměřování staveb - inženýrská činnost - technický dozor investora.

Rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - zednické práce.

Činnost: - sanace vlhkého zdiva - hydroizolace - sanace železobetonu - tlakové injektáže.

Kominictví - servis, opravy a revize komínů - kontrola a čištění spalinových cest - vložkování komínů.

Zednictví, kamenictví - zednické práce - kamenické práce.

Činnost: - projekce pozemních staveb - inženýrská činnost.

Hodinový manžel. Služby - celková údržba domu - montáž a renovace nábytku - pokládka podlahových krytin - malířské práce - údržba zahrad.

Projektová a inženýrská činnost - projekce staveb.

Dodávka: - skryté zárubně - bezobložková stavební pouzdra.

Služby: - geodetické práce, průzkumné a ostatní předprojektové práce - studie - dokumentace k územnímu rozhodnutí - dokumentace ke stavebnímu povolení - realizační dokumentace stavby - dokumentace pro výběr zhotovitele - dokumentace skutečného provedení stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenství a konzultace v ...

Služby - elektro projekty - projekce elektroinstalace.

Prodáváme hadice, ložiska, klínové a ozubené řemeny, pneumatické systémy, těsnění, filtry, pohonné systémy, pružiny, nářadí, spojovací materiál, normalizované díly, lepidla, tmely.

Více než 20 let vyrábíme betony pro základní desky, hrubou stavbu, podlahy i ploty s vlastní unikátní recepturou s kvalitou ISO 9001. Máme pro Vás vlastní prolévané tvárnice, stropní a komínové systémy, hutní materiál zkrátka vše pro Vaši stavbu.

Prodej součástek pro průmyslové elektroinstalace, průmyslové konektory, systémy ochrany kabelů.

Zateplování rodinné domy Montáž - sádrokartony Stavební prácerekonstrukce - byty

Pokrývačství, tesařství -Specializovaný maloobchod

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -vestavěné skříně. -celodřevěná schodiště. -historický nábytek Biedermayer.

Jsme výrobcem a dodavatelem pěnového skla GEOCELL. Tento stavební materiál je využíván k tepelné izolaci základových desek, podlah, střech či mezistropních prostor.

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA