THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemní a výkopové práce. Demolice. Zakládání staveb. Výkopy inženýrských sítí.

Služby: - rekonstrukce bytů, koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - výroba kuchyně na míru - vestavné skříně

Služby: - projekční kanceláře v oboru Technická zařízení budov (TZB)

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - kominické - elektroinstalační - revize plyn, elektro, komíny

Maloobchod, velkoobchod: - stavební chemie - sádrokarton - palivové dřevo

Stavební činnost, výstavba: - bytová, rodinné domy - nebytová - rekonstrukce - komunika - inženýrské sítě

Služby: - výstavba rodiných domů - realizace plotů - zámkové dlažby - natěračské práce - odstraňování náletových dřevin - vyklízení bytů, půd

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí Stavební činnost: - bytová výstavba - rekonstrukce Údržba zahrad

Stavebniny, prodej - barvy, laky, fasády - ploty, pletivo - spojovací materiál - okna, vchodové dveře - podlahové krytiny - krby, kamna - stínící technika.

- kompletní dodávky plynovodních přípojek včetně potřebných úprav topného systému

Provádíme: - lité, anhydritové a betonové podlahy - stěrky, epoxidy, strojní omítky a zateplování fasád. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy, PVC a interiérové dveře.

Výroba: -truhlářská Výroba a prodej dřevěných palet Dřevěné europalety Dřevěné palety standard Atypické dřevěné palety

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - pokládka zámkové dlažby - zateplování - fasády - demolice a zemní práce.

Výroba - kovové díly pro automobilový průmysl - kontejnerové vozíky - vrata i pro stáje - brány - reklamní stojany - prádelní vozíky - prodejní stojany - drátěnné výrobky - vozíky na dřevo ke krbu i kamnům - nosiče a košíky na jízdní kola - vybavení pro golfová hřiště - okna pro stáje Obchodování se zemědělskými ...

Topenářské a bourací práce. Montáž sádrokartonů. Rekonstrukce bytových jader. Čištění odpadů a kanalizace, monitorování kamerou. Vodoinstalatérské práce.

Prodej: - jehličnaté řezivo - střešní latě - vazby

Stavebně truhlářská výroba. - dveře vnitřní – lakované, fóliované, CPL, HPL, masonite, - protipožární, bezpečnostní, protihlukové, masivní palubkové, obložkové zárubně.

Provádíme: - jednoduché projektové dokumentace - poradenská činnost v oboru dopravních staveb - měřičské práce v souvislosti se zakládáním staveb - inženýrská činnost.

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Slaboproudé rozvody. Zabezpečovací zařízení. Elektroinstalace.

Architektonický a projektový ateliér: - projekce rodinných domů