THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod s elektromateriálem, součástkami a svítidly.

Údržba, návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce. Návrhy zahrad, úpravy zahrad. Práce kolem domu. Drobné zednické práce. Odklízení sněhu. Zahradní nábytek.

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Průmyslová elektronika a elektrotechnika. Automatizace výrobních a manipulačních technologií. Komplexní dodávky elektroinstalací.

Geodetické a kartografické práce.

Půjčovna a opravna elektrického nářadí a průmyslových strojů.

Stavební a zemní práce. Rekonstrukce vozovek a chodníků.

Nabízíme pronájem a prodej trubkového lešení a rámového lešení Graf.

Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Služby: - montujeme, prodáváme a provádíme servis tepelných zařízení Buderus - dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla a solární kolektory Viessmann - montáž a plynová instalace, podlahové vytápění - provádíme měření a regulaci.

Stavební práce, výstavba domů na klíč a rekonstrukce.

Dodávka - dřevěné, masivní, vinylové a laminátové podlahy všech rozměrů - terasy - dveře.

Tesařské a klempířské práce Šalování schodiště.

Natěračské, malířské a tapetářské práce.

Výroba - pružiny zemědělství, strojírenství

Pořez kulatiny, prodej řeziva a inženýrská činnost ve výstavbě.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a komerčních objektů.

Nátěry a čištění střech. Klempířské práce. Rekonstrukce a opravy.

Jsme firma, pro kterou je chůze po šikmém povrchu střešních ploch stejně samozřejmá jako chůze po zemi. - střechy na klíč - pokrývačství - klempířství - tesařství - střešní okna - střešní krytiny - nadkrokevní izolace - krovy - pergoly - zastiňovací technika - dřevostavby - schodiště

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podle výkresů - lodě. Prodej a opravy - strojní vozíky. Strojní a stavební zámečnictví.