THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Klempířství, tesařství, pokrývačství. Jsme odborníky v oboru a specializujeme se na opravy rekonstrukce střech. Zajistíme Vám střechu od projektantské činnosti, přes montáž, odvoz suti až po dodání veškerého stavebního materiálu. Provedeme opravy i vyzdívání komínů. Umíme zaizolovat půdní prostory a mnoho dalších činností.

Dodávka: -sortiment pro suchou vnitřní stavbu- izolační materiály, sádrokartony, minerální podhledy, OSB desky, dveře, zateplovací systém, stavební chemie, podlahy.

Nabízí specializovaný prodej nátěrových hmot. -veškeré běžné barvy, laky a ředidla pro hobby a průmysl Univerzální akrylové venkovní barvy ETERFIX od fy BIOPOL, omítky a fas. barvy JUB, Rokospol, Ekolak.Interiérové barvy, stěrky, tmely, stav.lepidla, hydroizolace.Speciální NH pro průmysl.nátěry. Velkoobchodní zastoupení fy.ROKOSPOL ...

Řemesla, služby - zemní, výkopové práce s minibagrem - demolice objektů - pokládka zámkové dlažby

Projekční kancelář: - provádění architektonických a urbanistických studií.

Natěračské práce - střechy - konstrukce Montáž, opravy - hromosvody Izolační práce - hydroizolační nátěry - lepení bitumenových pásek Opravy - střechy.

Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Dodávka - černá a nerez ocel. Velkoobchod - trubní tvarovky. Výroba - trubní tvarovky.

Služby: - stavební projekce - inženýring Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - zemní práce

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Kompletní vybavení koupelen, obklady, dlažby.

Práce: - zemní - výkopové.

Výroba, prodej: - stavební řezivo - kulatina - krovy - zahradní nábytek.

Servis, prodej a montáž elektrospotřebičů a ručního elektrického nářadí. Prodej: - elektrospotřebičů - ručního nářadí - náhradních dílů a příslušenství. Oprava a servis: - elektrospotřebičů - presso, vysavače, pračky, sporáky, mikrovlnné trouby, žehličky, fény, bojlery, průtokové ohřívače, vrtačky, brusky, kladiva - ...

Výstavba, rekonstrukce -veřejné osvětlení a místního rozhlasu Provoz, údržba: -veřejné osvětlení a rozhlasu - nízkotlaké kotelny Vyhledávání: -kabelové poruchy Pronájem: -montážní plošina

Montáž a instalace: -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace.

Výroba, prodej a montáž: - plastová, dřevěná a hliníková okna - plastové a dřevěné vchodové i balkónové dveře - plastová a dřevěná střešní okna ROTO - parapety, žaluzie, vnitřní rolety.

Natěračské práce. Malířské práce. Tesařské práce Elektroinstalační práce Izolační práce Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - obklady - dlažby - podlahy Kompletní stavební činnost v oboru pozemní stavby Klempířské práce

Zámečnictví. Výroba: -vrata, brány. -plotové dílce. -schodiště, zábradlí. -svářečské práce.

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -základové desky. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce domů. -zateplení budov. -půdní vestavby. -pokrývačské práce. -elektroinstalační práce. -pokládka zámkové dlažby. -montáž oplocení. -betonové oplocení.

Zabýváme se slaboproudem, silnoproudem, rozvodem a správou televizních a satelitních systémů, včetně dalších telekomunikačních služeb.

Tesařské práce Truhlářské práce Výroba - nábytek (skříně, stoly, postele, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody