THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí, zahradní a lesní technika - potřeby pro včelaře, včelařské potřeby. Autorizovaný prodejce, servisní středisko: - značky STIHL, Makita, FISKARS.

Projektování, elektroprojekce, realizace: - elektronika obráběcích a speciálních strojů. Návrhy hardware včetně plošných spojů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Izolatérství. Zateplení, tepelné Izolace. Pokrývačství, tesařství. Pokrývačské a tesařské práce. Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce. Realizace, rekonstrukce. - střechy - výměna oken. Služby: - vedení a zpracování účetnictví - ekonomické, účetní ...

Kamenické práce - nápisy na pomníky výroba - pomníky

Interiér servis. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Výroba: - atypické interiéry na klíč - kuchyně, kuchyňské linky - atypický nábytek z lamina, dýhy, masivu, HPL fólie - vestavné skříně - interiérové dveře - obložky, obložkové zárubně - flight case na audiovizuální techniku.

Prodej německých plastových samonosných jímek, žump a jímek na dešťovou vodu. Výroba sklolaminátových jímek a septiků. Prodej německých drtičů ovoce Speidel, vodních lisů a nádob na skladování moštu.

Dřevovýroba, montáž: - balkónové zábradlí, - alpské balkóny, - schodiště, - ploty.

Elektroinstalace pro komerční i bytovou výstavbu. Elektroinstalační práce. Montáže, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení.

Prodej a doprava: - střešní krytiny, - střešní okna, - pásy pro ploché střechy, - střešní izolace, - pomůcky pro pokrývače. Nabídka technického poradenství.

Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

FV Plast Výroba a prodej tlakových trub a tvarovek systému FV - plast určených pro sanitární rozvody studené a teplé vody ústředního a podlahového vytápění. Sortiment: - trubky - mosaz - celoplastové tvarovky pro polyfuzní svařování - tvarovky určené k přechodu plast - kov s plastovým závitem. Sídlo: Bártlova 2791/17a, 193 00, ...

Jediný výrobce v ČR: - obrubníků palisádových a štípaných palisád Výroba, prodej, doprava-uložení: - čerstvý beton (i lehčený) - betonová zámková dlažba (dlažební prvky) - vegetační dílce (zatravňovací tvárnice) - obrubníky silniční, zahradní, palisádové - štípané palisády - silniční prvky (žlabovky) - prvky opěrných zdí a ...

Instalatérské práce, domovní instalalce. Topenářství, topenářské práce a rozvody plynu v železe i mědi. Služby: - zapojení spotřebičů do 50 kW.

Výškové a nátěrové práce ve výškách. Montáže hromosvodů. Služby: - průzkumy podzemních prostor, stok a kanalizací - čištění zásobníků sypkých hmot.

Investiční činnost v oblasti nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy -byty. Výstavba rodinných domů na klíč a inženýrských sítí. Zasíťování stavebních pozemků v různých lokalitách. Vlastník dceřiných společností spojených s realitní a stavební činností, popř. se správou našich nemovitostí.

Výstavba, stavba, realizace: - obytné domy - obchodní centra.

Developerská firma. Developerské projekty. Výstavba, realizace: - bytové domy.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - obytné domy, rodinné domy.

Zapůjčení, pronájem: - menší i větší vířivky přímo do Vašeho domu. Vířivky se hodí na domácí relaxaci či na párty.

Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - zateplení fasády. Práce: - malířské, lakýrnické - zednické - sádrokartonářské, sádrokartony - svařování izolací Alkorplan.

Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba. - pozemní a inženýrské stavby. Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, odstraňování staveb.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Jeřábnické práce do 20 tun. Nákladní doprava: - tuzemská, vnitrostátní autodoprava - zahraniční, mezinárodní autodoprava.