THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavebniny. Prodej, maloobchod: -sádrokarton -střešní krytina -zdicí materiál -sanitární technika -obklady.

Výroba, dodávky a montáž automatických vjezdových systémů: - garážovýá vrata - vjezdové brány - pohony - závory.

Stavební firma. Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč. Vzorový dům LORD.

Nabízíme realizaci anhydritových a betonových podlah. Jedná se o lité podlahy. Jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak i pro školy, kanceláře a průmyslové prostory. Po anhydritové podlaze lze chodit cca za 24 hod.

Naše služby: - malířské a lakýrnické práce - nátěry fasád.

Firma dodává: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - tekuté izolace a impregnace - výrobky speciální stavební chemie.

Prodej, maloobchod: - instalatérský a topenářský materiál

Provádíme: - rekonstrukce domů a bytů - prodej a odbornou pokládku

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Truhlářství: - restaurování a prodej starožitného nábytku.

Nabízí: - veškeré stavební práce, rekonstrukce, opravy, - obkladačské a natěračské práce, - sádrokartonářské práce, - tesařské práce.

Prodej: -obklady, dlažba -sanitární technika.

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský materiál, - vodoinstalační materiál, - plynařský materiál.

Výroba, prodej: -upevňovací systémy, upevnění: -pro upevňování potrubí v oblasti domovní instalace a v průmyslových instalacích (izolace hluku šířeného hmotou a izolování vibrací). Zakázková výroba, konstrukce podle zadání zákazníků. Plánování a zpracování řešení upevnění podle zvláštního zadání. Vývoj, příprava a ...

Projekční kancelář nabízející typové projekty rodinných domů. Naši projektanti a architekti zpracovávají individuální návrhy a projekty staveb dle přání zákazníka. Technická řešení se blíží požadavkům kladeným na nízkoenergetické a pasivní domy.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Činnost: - projektová a inženýrský činnost - stavebnictví - občanské stavby - průmyslové stavby - zdravotnické a sociální stavby.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.