THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické - výškové.

Dodávka, realizace: -umělé sportovní povrchy pro: -atletické dráhy, tenisové kurty. -bezpečnostní povrchy pro dětská hřiště. -sportoviště pro míčové hry.

Montáž: -sádrokarton -tepelná a zvuková izolace -montované a zateplovací fasády -půdní vestavby.

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Developer distribučních, průmyslových a logistických objektů.

Podlahové studio. Velkoobchod a maloobchod, prodej a pokládka: -podlahové krytiny koberce, lino, PVC, korek -plovoucí podlahy laminátové -lišty PVC, lepidla, podlahové tmely -vše včetně pokládky.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Nabídka: - plastová okna - plastové dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu - venkovní rolety - garážová vrata - zimní zahrady. Činnost: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace starých oken - zaměření - výroba - kompletní servis.

Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo -OSB desky -palubky -sádrokartony.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Nabídka služeb v oblasti plynu a topení.

Stavební firma. Práce: - rekonstrukce bytových jader a interierů - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů - opravy fasád - zateplování fasád.

Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Provádíme: - kompletní studnařské práce - geologický průzkum - vrty pro tepelná čerpadla, piloty aj. Vrtáme: - všechy druhy hornin od žuly až po tekuté písky. Vrtání: - rotačně příklepové - rotačně přítlakové - jádrové - jádrové s průběžným propažováním. Působnost Praha a 100 km okolo ní.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.