THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Prodej, montáž, doprava: - vchodových dveří a plastových oken.

Návrh, výroba, prodej, montáž: - stropní betonové panely - betonové schodiště - betonové balkóny - betonové jímky a nádrže.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Kovovýroba. Výroba, práce: -nástrojů, nářadí. -nástrojárna. -tepelné zpracování kovů, žíhání, zakalení. -odmašťování kovových dílů. -kovové palety, kontejnery, skladové systémy.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Vodní hospodářství. Vodovody : - vodoměrné šachty, jímky a nádrže všeho druhu i pro pitnou vodu Kanalizace : - výroba, servis domovní čerpací stanice odpadních vod.

Výroba. - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika.

Lakýrnictví, malířství.

Prodej: - stavební materiál - písek, kamenivo - autodoprava.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Veškeré geodetické práce, zabezpečení metrologických služeb. Kontrolní měření pro posudkovou činnost.

Výroba: - lehká ocelová střešní krytina EVERGREEN a ONDUSTEEL.

Výroba, prodej, montáž: - dřevěné zahradní domky - zahradní chatky - doplňky.

Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba dveří, vrat, oken, schodišť, zábradlí, kuchyní a zakázkového nábytku. Penzion Červeňáček Adresa: Polnička 95 591 02 Mobil: +420 775 332 759 Mobil: +420 775 120 777 Email: afialov@seznam.cz WWW: http://www.penzion-cervenacek.cz

Sklenářství: - sklenářské práce - zastřešení zimních zahrad i pergol

Kompletní pokrývačské práce: -ploché střechy -šikmé střechy -pálená i betonová taška, šindel, eternit, profilovaná i plastová krytina, asfaltové i živičné pásy. Tesařské práce: -krovy -bednění -laťování -palubky, atd. Střešní okna. Ateliérová okna.