THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby: -komplexní dodávky na klíč včetně projektového řešení -novostavby a rekonstrukce budov.

Internetový prodej: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -telefony -výpočetní technika -nářadí -zahradní potřeby.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Naše služby: - odstraňování staré zátěže - demolice a zemní práce.

Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.

Stavební práce: -zednické práce -rekonstrukce domů, bytů -omítky, fasády, zateplení -demolice -montáž sádrokartonu -úpravy, realizace zahrad (návrhy, pergoly, jezírka, vodopády).

Služby: - autodoprava - zemní a stavební práce.

Projekce. Činnost: -projektová novostavby, rekonstrukce -poradenská.

Zajištění: -komplexní projektové práce -inženýrské činnosti -stavby od studie až po kolaudaci -výběrová řízení dodavatele stavby -projekty inženýrských sítí -projekty všech druhů vytápění -přípojky a rozvody plynu včetně propan-butanu.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Prodej: -hutní materiál. Výstavba a prodej: -půdní byty. Stavební činnost.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Provádíme: - rodinné domy a byty na klíč.

Provádíme veškeré stavební a obkladačské práce, pokládka zámkové dlažby, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád a další.

Rekonstrukce bytů, domů: -demontáž, odvoz a likvidace stavájících zařízení a suti -vyzdění nových stěn systémem Ytong -elektroinstalace -vodoinstalace ( teplá, studená voda + odpad ) -montáž vany, wc, umyvadla, vodovodních baterijí, kohoutů -obklady, dlažby -štukování -výměna dveří, zárubní -malby stěn a stropů -nové laminátové ...

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.