THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební práce všeho druhu: -výstavba domů -drobné zednické opravy (dlažba, obklady, jádra).

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Služby: -betonové podlahy -rodinné domy, bytové domy -strojní pokládání a hlazení betonového potěru -dopravování betonové směsi pomocí speciální techniky -anhidritové podlahy

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -demolice.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Služby: -stavebniny. Prodej stavebního materiálu.

Služby: - pokrývačké a klempířské práce.

Frézování, vložkování, výstavba a rekonstrukce komínů, čištění komínů a kotlů, revize nových i stávajících komínů, kontrola komínu kamerou do 20-ti m.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Lakýrnictví Služby: -lakýrnické práce -natěračské práce.

Montáž a prodej: -sádrokarton -kazetové podhledy -tepelné a zvukové izolace -střešní okna. Práce: -půdní vestavby na klíč. Služby: -autorizovaný stavební dozor.

Výroba: -vyrovnávací plošiny -invalidní plošiny -malé nákladní výtahy -hydraulické válce. Prodej: -hydraulické prvky -hadice, šroubení, ventily.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy: -pracovní stroje. Práce: -truhlářské -zednické. Doprava: -nákladní. Poskytování služeb: -pro zemědělství -pro zahradnictví.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Stavební a obchodní firma KRISTÝNKA Prodej: -barvy -laky -vše pro malíře. Práce: -stříkané tapety JAESER, VARIOPAINT -nátěry fasád -omítky -obklady -pokládání dlažby -sádrokartónové stěny -rekonstrukce koupelen -zednické. Interiéry. Poradenská služba.

Naše společnost Santo Stav s.r.o působí na českém trhu již od roku 1997. Zabýváme se realitní činnosti, výstavbou rodinných domku, obchodních ploch, kanceláří a bytů. Naším cílem je vytvářet plochy pro bydlení a podnikání s tím, že chceme vyhovět představám potenciálních zákazníků. Naš mladý, flexibilní a energicky kolektiv je vždy připraven vyjít ...

Elektroslužby: -montáž, opravy, instalace NN -kabelové rozvody -hromosvody -revize. Montáž: -elektrické topení, vytápění -domovní telefony. Přihlášky k odběru elektricé energie.

Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Práce: -malířské a lakýrnické. Nátěry: -okna včetně opalování -kuchyňské linky -dveře fládrování.