THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Vodní zdroje: - provádění vrtných prací - čerpací a sanační prace - regenerace vrtů.

Vodoinstalatérské práce.

Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce. Sváření: -elektrickým obloukem -poloautomatem CO2. Výroba a montáž: -otevírání oken u skleníků (možnost nastavení teploty). Výroba: -skleníky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce stavebních objektů - zateplení budov - rekonstrukce historických fasád.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

Geodetické a kartografické práce.

Projekty pozemních staveb: -komplexní projekty staveb a rekonstrukcí včetně protiradonových opatření -CAD studio - počítačové projektování -inženýrská činnost -poradenství a konzultace.

Výškové práce: -čištění budov pomocí horolezecké techniky.

Prodej: -železářství -domácí potřeby.

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.