THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - elektromateriál.

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy (parkety, palubky). Půjčovna profesionálních brusek.

Stavební firma. Zelná úsporám.

Prodej: -nátěrové hmoty -lepidla -tmely -xyladekory -consolan -bazénová chemie -náplně do chemického WC** -míchání barev.

Vašák&Partneři - Postavit dům za 1 milion korun - Utopie či skutečnost? Chcete na své parcele stavět rodinný dům? Hledáte nejlepší ceny projektů stavby na klíč, ale ne za cenu ošizené kvality? Jste na správném místě!

Provádíme: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody. Prodej RC modelů a příslušenství.

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Dřevěné stavby: - altány - pergoly - zahradní domky - přístřešky - zastřešení bazénů.

Projektová, konzultační a inženýrská firma. Specializace - problematika dopravních staveb. Projektování dopravních a inženýrských staveb. Inženýring.

Stavební inženýrství. Projekce: - stavební. Stavební dozor, inženýrská činnost ve výstavbě.

Geodetické a zeměměřické práce: - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány - mapové podklady Geodetické práce ve stavebnictví a strojírenství.

Obchodně inženýrské služby. Výroba, servis: -automatizační technika -rozvaděče. Elektromontáže.

Montáže i opravy topení, voda, plyn Strojní čištění kanalizace Opravy a výměny topidel waw, karem a sporáků Výměny kotlů, bojlerů, sanitárního vybavení Drobné instalatérské práce Tlakové zkoušky potrubí

OKRASNÉ PLOTY, VRATA, MŘÍŽE, ZÁBRADLí A RŮZNÉ VÝROBKY ZE ŽELEZA. Zhotovení na objednávku, dle Vašeho přání: -rozměry -tvar -volba výplně -možnost zvolení povrchové úpravy (různé barvy, žárové zinkování) (cena se odvíjí od složení a množství objednaného zboží) -doprava až do domu. K vratům je možné dodat automatické, ...

Vozovky: -frézování -řezání -opravy. Výroba: -dopravní značky a značení. -prodej dopravních značek -zapůjčení dopravních značek.

Provádíme: - pokládka zámkové dlažby - stavby plotů KB-Blok - ztracené bednění, pletivo, žulové kostky - dodávka stavebního materiálu.

Elektroinstalační práce. Elektromontáže a elektroinstalace - průmyslové, domovní, venkovní - NN, VN, rozvaděče NN, veřejné osvětlení, montáže.

Kompletní dodávky: -elektromontážní práce -slaboproud, silnoproud -revize elektrické zařízení, spotřebiče -hromosvody.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytových jader - nebytové prostory - stavba rodinné domy.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - kuchyně - dveře a zárubně.

Naše služby: - autodoprava - zemní a výkopové práce.

Prodej a montáž: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy lepené i zaklapávací -kolekce ALLOC-FIBOLOC. Výběr: -přímé i vysokotlaké lamináty -obvodové lišty dřevěné, plastové -modifikace s folií -přechodové lišty kovové, laminátové. Prodej příslušenství: -folie -podložky pod plovoucí podlahy -lepidla -tmely -čistící ...