THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme: - instalatérské, topenářské a plynoinstalační práce.

Naše služby: - provádění staveb rodinných domů na klíč, rekonstrukcí a přestaveb.

Provádíme: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

Truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně.

Opravy, údržba a revize elektroinstalací. Servis elektrokotlů Protherm a zabezpečovacích zařízení.

Projekty, revize, servis, montáž: - elektro.

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Výroba, servis a prodej: - přívěsy a přívěsová technika.

Provádíme: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.

Naše služby: - kompletní rekonstrukce domů a bytů.

Tesařství a truhlářství.