THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba: - elektrické rozvaděče do 1kV - skříně plynoměrů. Prášková lakovna.

Autodoprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní -expresní -osobní: -autobusová. -do 45 osob. -vnitrostátní. -mezinárodní. -školní výlety. Zemní práce: -výkopové práce. -výkop základů. -úprava terénu.

Práce: - stavební - pokrývačské - klempířské.

Strojírenství. Zámečnictví.

Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: - elektrospotřebiče - elektroinstalační práce

Výroba, prodej, e-shop, internetový prodej: - celoplastové bazény - plastové jímky a septiky - bazénové příslušenství a chemie.

Elektromontáže: - průmyslové - bytové.

Koupelnové studio. Prodej: - koupelny - slažby, obklady.

Naše služby: - truhlářské práce - zámečnické práce.

Výroba: -vodou ředitelné barvy ETERNAL -fasádní barvy akrylát, silikát -tmely, lepidla -přísady do betonu -podlahové nátěry -hydroizolace balkony a střechy. Tónování barev.

Autorizovaný prodej, maloobchod: - tepelná a zvuková izolace ROTAFLEX. (na podlahy, střechy, stěny, stropy).