THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební práce: -stavby na klíč: -rodinné domky -půdní vestavby -nástavby -průmyslové stavby -skladové stavby -stavby pro zemědělce -rekonstrukce: -byty -stavby průmyslové, občanské, zemědělské -zemní práce: -výkopy -základy pro stavby -pokládání inženýrských sítí.

Prodej: -střešní okna -stavební systémy -izolační materiál -suché maltové směsi.

Provádíme revize elektroinstalací do 1000 V, pracovních strojů, elektrického ručního nářadí, elektrických spotřebičů nebo ochrany před bleskem - hromosvodu. Montáže a údržbu elektroinstalací.

Dovoz a prodej exotického dřeva. Prodej nábytku z exotického dřeva (cedr, palisandr, ovangol).

Sklenářské práce: -vitráže, Tiffany technika, -systém Thermalux, posuvné stěny, lodžie, zimní zahrady, -výroba akvárií, -broušení a vrtání skla, -výroba, montáž zrcadel, -práce i mimo dílnu. Prodej: -polykarbonátové desky Makrolon, -ozdobné lišty do dveří, -žáruvzdorné sklo na míru, -těsnění do oken a dveří.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Montáž: -elektroinstalace -rekonstrukce stávajícího elektrorozvodu bytových jader. Montáž, měření, regulace: -plynové kotelny za použití prvků Siemens, Landis&Staefa, Junkers, Honeywell Zapojení a montáž: -elektrokotle, plynové kotelny, vzduchotechnika Vailant, Protherm, Dakon. Montáž: -pokojové termostaty-drátové, bezdrátové ...

Provádíme: - renovace dveří - renovace schodů - renovace zárubní patentovaným systémen Welle.

Služby: - malířské - lakýrnické - tapetářské - písmomalířství - nátěry fasád

Práce: - montáž sádrokartonu - renovace bytu - půdní vestavby - speciální omítky - zateplení budov - malířské práce

Činnost: -dřevoobrábění -soustružení dřeva na soustruzích CNC -dřevěné komponenty: -k nábytku, zábradlí, nohy k židlím, stolům, skříním, postelím, kulečníkům, úchytky -dřevěné hračky. Truhlárna a sušárna.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Činnost: - elektroinstalační práce

Práce: -pokládka podlahových krytin.

Stavební činnost: - sádrokartony - klenby - světelné rampy - kazetové podhledy - tepelné a zvukové izolace - kontaktní a montované zateplené fasády - akustické příčky - přestavitelné příčky z různých materiálů - kompletní realizace interiérů - šlechtěné omítky - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - obkladačské práce, plovoucí ...

Truhlářství: - výroba nábytku - dřevěné obklady - bytové doplňky - zařízení prodejen.

Zakázkové truhlářství. -výroba dřevěnná okna

Lakýrnické a malířské práce.

Výroba a prodej: - truhlářské výrobky - dřevěné podlahy - dveře, okna, kuchyně, schody, nábytek, pergoly, doplňky