THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -opravy a montaž plynových spotřebičů. Práce: -topenářské.

Výroba: -cementové výrobky -umělý kámen -stavební materiál

Výroba: - zámková dlažba - ostatních betonových, cementových a sádrových výrobků Podlahářské podlahy.

Nabízíme široký výběr odstínů a palet pro dřevěné plovoucí podlahy s udržením co nejnižší ceny. Plovoucí podlahy a další dřevěné nebo přírodní prvky mají také pozitivní vliv na psychickou stránku člověka.

Prodej instalační materiál: -kotel ÚT** Modratherm-Therm -otopná tělěsa Radik Univa -armatury závitové přírubové -zásobníkové ohřívače vody -potrubí ocel, plast, měď -tvarovky železo, plast, měď -pojišťovací a regulovací armatury -expanzomaty a vše další. Montáže a rekonstrukce: -kotelny -horkovody a parovody ...

Stavební práce: -podezdívání -statické práce -stavby na klíč -rekonstrukce -projekty.

Výstavba: -střešní konstrukce -půdní vestavby -rekontrukce krovy -sádrokartóny -pergoly -obklady -střešní okna -střešní krytiny. Dodávka: -lešení -bednění. Izolace -tepelná.

Prodej: -klíčů, zámků, kování -autoklíče s čipem -bazénová chemie -přípravky a hnojiva pro zahrádkáře.

Výstavba bytových a nebytových budov. -zednické práce

Prodej: - hutní a stavební materiál - řezivo.

Oblast obrábění monolitními rotačními nástroji ze slinutých karbidů kovů. stopkové frézy technické frézy vysocevýkonné nástroje vrtáky výstružníky řezné podmínky

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

výhradním zástupcem Italské znáčky Beretta pro ČR od roku 1992. Domovní vytápění. Produkty: - nástěnné kotle (komínové, turbo, kondenzační) - solární systémy - příslušenství.

Činnost: -autobazar, -zemní práce, -nákladní doprava, -autoservis, -odtahová služba, -pneuservis.

Práce, služby: -truhlářství -zámečnictví -ostraha osob a majetku

Servis, opravy: - energetické a teplárenské zařízení.

Malířské práce: -interiéry -exteriéry -fasády -průmyslové objekty -nemocnice -školy -dekorační nástřiky (umělá tapeta) -umělé štukatury (polystyren).

Elektromonáže. Údržba, oprava: -elektrické zařízení.

Projektová činnost ve výstavbě. Výstavba, stavba, práce: - provádění staveb.

Nákup a prodej stavebních materiálů.