THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, prodej: -stylový nábytek.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Prodej: -topenářský a instalační materiál.

Pila: -hranoly, prkna, fošny, střešní latě -truhlářské řezivo -vazby -pořez kulatiny -palivové krajiny.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek kancelářský, bytový, do prodejen, restaurací.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Těžba a dodávka dřeva. Prodej palivového dřeva, jehličnaté i listnaté, štípané délkově upravené. Výkup kulatiny a surových kmenů, prodej sazenic, prodej řeziva.

Práce: -tesařské -truhlářské práce -pokrývačské. Realizace staveb RD.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Realitní kancelář: -kompletní služby na trhu nemovitostí -inženýrská činnost -developerské služby.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -mechanické čištění kanalizací.

Truhlářství. Renovace: -kuchyňské linky -bytové dveře.

Široká nabídka bazénů: - betonové vyvložkované fólií - beton.s keramickým obklad. - plastové - foliové s proměnlivým dnem - s ocelovou konstrukcí a folií - sklolaminátové Bazénové příslušenství. Zastřešení.

Opravy motorových vozidel: -Iveco, Tatra, Liaz, Daewoo Avia. Jeřábnické práce AD 28. Prodej motocyklů, náhradních dílů a příslušenství.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - zámečnické - lakýrnické.

Zabýváme se stavebními pracemi všeho druhu. Specializujeme se na výstavby RD na klíč, rekonstrukce bytových i nebytových prostor všeho druhu. Na prvním místě je pro nás spokojenost zákazníka a klademe důraz na individuální přístup k němu.

Elektromontážní práce. Montáže rozvodů kabelové televize. Montáž a servis elektronických zařízení: -telekomunikace-vedení místních sítí včetně kabelových souborů -pobočkové ústředny -telefonní přístroje -telefaxy -základní software vybavení telefonní pobočkové ústředny-prodej. Kancelářská technika. Montáž a servis s TKR* a ...

Keramický a betonový blok. Prodej,velkoobchod,maloobchod: -stavebniny,staviva -značková prodejna výrobků KB-blok, vše za ceny výrobce, krytina o 10% levnější než u výrobce -Knauf-sádrokartonové stavební desky -Ytong-stavební hmota,tvárnice -Bachl-izolační hmoty -Düfa-barvy,nátěrové hmoty, míchání barev -Schiedel-komínové ...