THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Betonárna Čáslav patří ke koncernu CEMEX se zabývá: - výroba, doprava a čerpání betonu - průmyslové betonové podlahy - akreditovaná zkušební laboratoř.

Projekční a statická kancelář - statické návrhy a výpočty konstrukcí pozemních staveb - projektování pozemních staveb - inženýrská činnost.

Návrh a realizace zahrad - zahadní pergoly, terasy - zahradní jezírka - gabiony - okrasné stromy, křoviny a květiny - okrasné kameny, sochy, valouny - revitalizace parků a zahrad - údržba zahrad. Prodej, pokládka - zámková dlažba - terasová dlažba - kamenná dlažba - schody, palisády.

Tesařství - výroba krovů - altány - dřevěné tesařské konstrukce - pergoly - přístřešky - stání pro auta - zahradní domky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - barvy - laky - nátěrové hmoty - tmely - brusivo. Další prodejna: - adresa: Erbenova 790, Mladá Boleslav 293 01 - tel. 778 718 809.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Služby - průzkumné práce v oboru inženýrské geologie, hydrogeologie a geotechniky - geotechnické průzkumy - vypracování hydrogeologických posudků - pasportizace objektů.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Zemní práce - výkopové práce - bourací a demoliční práce.

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Výškové práce - montáž, údržba a opravy hromosvodů - čištění, opravy a nátěry fasád - kácení a prořezávání stromů.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - postele

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce koupelen

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - měření a regulace - servis a revize plynových a elektrických kotlů

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domovní telefony - strukturovaná kabeláž Elektroinstalace, elektromontáže.

Práce: - malířské a lakýrnické - zednické - podlahářské - sádrokartonářské - obklady

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění - frézování, soustružení, broušení - výroba strojních zařízení - výroba součástí a náhradních dílů