THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - solární systémy - montáž centrálních vysavačů.

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Činnost: - zpracování projektové dokumentace domů, bytů, staveb - dokumentace pro stavební povolení.

Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Zakázková zámečnická výroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata - schodiště, zábradlí.

Elektrobazar, prodej, e-shop: - měřící, regulační technika - elektrosoučástky.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Pila, výroba, pořez: - stavební, truhlářské řezivo - plotovky - sušení, hoblování řeziva - palivové dřevo.

Prodej: - sušené řezivo, latě, hranoly.

Poskytujeme komplexní řešení inteligentní elektroinstalace domů a bytů na míru. Inteligentní dům od LOXONE se postará o vaši bezpečnost, komfort i úsporu energií.

SOLÁRNÍ VYTÁPĚNÍ : NÁVRHY – PROJEKTY - MONTÁŽ - solární systémy - sluneční kolektory HELIOSTAR - deskové sluneční kolektory / kolektor/ - vákuové sluneční kolektory - vytápění domů /sluneční energie.

Jiří Janoš dodává přístroj Laguna pro bezchlórovou úpravu vody v bazénu. Jedná se o elektrolytický systém, využívající uvolňování iontů mědi a díky němu se nemusí bazén složitě ošetřovat chemikáliemi proti nežádoucím bakteriím a řasám. Přístroj Laguna je vhodný i pro jezírka osazená filtrační jednotkou. Při použití přístroje Laguna stačí ...

Stavební činnost - pokrývačské práce - drobné zednické práce.

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - montáže střešních oken - montáž světlovodů.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Činnost - provádění strojních omítek: - sádrové omítky - vápenosádrové omítky - vápenocementové omítky a štuk - rekonstrukce omítek.

Stavební a zemní práce - zednické práce, terénní úpravy - výkopové práce - řízený a neřízený protlak - pokládka zámkové dlažby - odstranění, řezání, položení asfaltu. Nákladní doprava - přistavení kontejneru.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - zednické práce - malířské práce - stěrkování, štukování - sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce.

Činnost - jádrové vrtání - řezání betonu - stavební práce - vodoinstalace, topení - podlahové topení - solární systémy.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Velkoobchod a prodej stavebniny: -obklady -dlažby -střešní krytiny -okna -dveře -sádrokartony KNAUF -střešní okna VELUX -zdící systém HEBEL a WIENERBERGER -tepelná a zvuková izolace -klempířské výrobky -kamenina.