THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod a prodej stavebnin: -obklady -dlažby -střešní krytiny -okna -dveře -sádrokartony -střešní okna -zdící systém -tepelná a zvuková izolace -klempířské výrobky -kamenina

Velkoobchod a prodej stavebniny: -obklady -dlažby -střešní krytiny -okna -dveře -sádrokartony KNAUF -střešní okna VELUX -zdící systém HEBEL a WIENERBERGER -tepelná a zvuková izolace -klempířské výrobky -kamenina. Prodej: -železářství a řemeslnické potřeby -kování -barvy laky DŰFA -kartačnické zboží -nářadí a ...

Velkoobchod a prodej stavebniny: - obklady - dlažby - střešní krytiny - okna - dveře - sádrokartony KNAUF - střešní okna VELUX - zdící systém HEBEL a WIENERBERGER - tepelná a zvuková izolace - klempířské výrobky - kamenina..

Maloobchod, prodej: -stavební materiály -potřeby pro řemeslníky.

Prodej a dodávky stavebního materiálu.

STAVEBNINY STAVIA : Velkoobchod, maloobchod, prodej. SORTIMENT : ZDÍCÍ MATERIÁLY : - WIENERBERGER - PROTHERM - THERM cihelné bloky - AKU cihly, překlady, nosníky - stropní vložky, věncovky - CIDEM - cihelné bloky Citherm - přesné tvárnice HEBEL - XELLA-YTONG přesné porobetonové tvárnice - PORFIX - přesné tvárnice, ...

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - demolice a bourací práce.

Zednictví - zednické práce.

Topení, voda, kanalizace - rekonstrukce koupelen - montáž a opravy rozvodů vody, kanalizace a topení - montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - demolice - zemní práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - skříně - ložnice - dveře

Montáž, realizace: - vnitřní a venkovní kanalizace, vodovody, plynovody - vytápění

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Kominické práce a revize komínů - vložkování komínů - pravidelné kontroly a čištění komínů. Prodej, e-shop - komíny - krby, krbová kamna.

Prodej - stavební řezivo - palubky, prkna, latě - deskové materiály.

Stavební činnost - dřevostavby - roubenky - pergoly, altány - pokrývačské práce - tesařské práce.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - topenářské práce - malířské práce.

Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava