THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Truhlářská výroba: - koupelnový nábytek - dřevěná okna, dveře Klempířství: - veškeré klempířské konstrukce - izolace plochých střech folií - izolace bazénů folií ALKOR Zámečnictví, kovovýroba: - točitých schodišť - mříží - ocelových vrat a dveří - veškerých stavebních konstrukcí pro stavební práce Povrchové úpravy kovů - Úpravy ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - okenní parapety vnitřní i venkovní - žaluzie - sítě proti hmyzu - terasové podlahy.

Stavební firma. Výstavba: - bytové i nebytové objekty na klíč - zajištění projektové dokumentace a stavebního povolení.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce - údržba dětských hřišť.

Různé zemní práce, terénní úpravy, výkopové práce: -skrývka zeminy a příprava základových desek -hloubení jímek, bazénů, studní do 5, 5m hloubky, včetně uložení skruží -hloubení rýh* pro rozvody elektřiny, plynu, vody a odpadní kanalizace v šířkách 30, 40, 60, 80 cm** -příprava terénu pro komunikace -hloubení a čištění ...

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

Výroba, montáž, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové brány, ploty.

Voda topení plyn - montáž, servis.

Kladení podlahových krytin: - korek, PVC, koberce, guma, antistatik. - plovoucí podlahy. Antistatické podlahy včetně propojení. Velkoobchod a maloobchod: - podlahové krytiny včetně dopravy. - štěrkové hmoty a lepidla. Služby: - renovace a montáž dřevěných podlah. - broušení parket.

Vypracování studií a autorizované projektové dokumentace v oblasti rekonstrukcí, oprav a stavebních úprav stávajících objektů, včetně souvisejících měřičských a průzkumných prací. Specializujeme se na náročné případy komplexní sanace stavební vlhkosti přirozenými vzdušnými metodami a dalšími opatřeními, často v kombinaci se zateplením.

montáž elektroinstalací do 1 kV výroba rozvaděčů

Výstavba: - montované rodinné domy - montované dřevostavby.

Služby: -výškové práce montážní plošinou.

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Práce: - topenářské - montáž podlahové vytápění - vodoinstalatérské - plynařské - strojní čištění kanalizací.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - zdící materiál - obklady, dlažby - písek, štěrk.

Výroba, prodej: Rohože Čistící zóny Vstupní rohože Textilní rohože Bazénové rohože Průmyslové rohože Naše pobočky v zahraničí najdete v Rusku, Ukrajině, Rumunsku, Polsku i Slovensku Své zboží exportujeme i do Východní a západní Evropy Pobočka: Komárovská 16 617 00, Brno tel./fax: +420 / 545 214 277 mob.: +420 725 755 641

Prodej stavebního materiálu, stavební materiál - cementová směs, cement - beton, betonová směs - vápenné hydráty - maltové směsi-Loděnice - tepelné izolace ROTAFLEX, ROCKWOOL, POLYSTYRÉN STYROTRADE obyčejný i stabilizovaný, ignopor, heraklit - izolace proti vodě české výroby - hydroizolace DEHTOCHEMA, VEDAG - sanační systémy ...