THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Stavební práce všeho druhu: -výstavba domů -drobné zednické opravy (dlažba, obklady, jádra).

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Pronájem i s obsluhou: -dieselgenerátor (agregát), dieselagregát náhradní zdroj 20-140 kW na vozidle LIAZ, odhlučněný, mobilní -určený například pro osvětlení při natáčení filmů, koncerty a podobně. Prodej: -dieselagregáty do 2.000 kVA.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.

Komplexní kominická činnost: -vložkování -opravy, frézování -čištění -výstavby komínu -odkouření od Gas -kontrola inspekční kamerou -stavební činnosti.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Prodej: -domácí potřeby, železářství -elektrospotřebiče -spotřební elektronika -světlení -zahrada -keramika, sklo, porcelán -hračky -papírnictví.

Dřevostavby - zahradní chatky, rekreační chaty, rodinné domy, venkovní sauny Oplocení pozemků - kované mříže, vrátka, vrata, pojezdová vrata

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.