THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zakázkové truhlářství, výroba - kuchyně - okna - dveře - nábytek z masivu.

Pokrývačské a klempířské práce - pokládání střešních krytiny.

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Projekční kancelář: -projektování pozemních staveb. Stavební činnost Inženýrská činnost Ochrana majetku

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Potřebujete nové topení? Chcete provádět rekonstrukce topení nebo plynu? Obraťte se na instalatéry a topenáře z firmy KOVO Johan! Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost na trhu. Cenové nabídky zpracováváme zdarma po zaměření nebo z dodané projektové dokumentace. Nabízíme ...

Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál.

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Výstavba: - montované rodinné domy - montované dřevostavby.

Služby: -výškové práce montážní plošinou.

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Práce: - topenářské - montáž podlahové vytápění - vodoinstalatérské - plynařské - strojní čištění kanalizací.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - zdící materiál - obklady, dlažby - písek, štěrk.

Provádíme zemní a výkopové práce, demolice, vyklizení budov a objektů.odvoz odpadu a sutě.Pronájem kontejneru od 3m3 do 14m3.Teréní úpravy, výkopy základů, plotů.Prodej a dovoz štěrku, písku, katrované zeminy a kačírku.Převoz stavebních strojů do 7, 5t.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Maloobchod, prodej, hutní materiál: -ocelové plechy -pozinkované plechy -trapézové plechy -plochá ocel -úhelníky -ocelové svitky -pásky -ocelové trubky -svařované profily -betonářská ocel -armovací sítě -ocelové nosníky U, I, IPE, HEA, HEB.

Služby: -nabídka truhlářských prací

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Truhlářské práce - nábytek z masivu - paletová okna - EURO okna - schodiště (rovné i točité z masivu)

Dodávka, prodej - dřevěná okna a dveře - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - sekční garážová vrata - markýzy.

Pokrývačství, klempířství - kompletní dodávky střech - pokrývačské práce - klempířské práce.

HL sifony, HAWLE armatury plast potrubí, předizol systém Flexalen vodovody, kanalizace, plyn, domovní odpady kabelové chráničky, drenáže topení ( včetně podlahového ), předizolovaný systém FLEXALEN.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.