THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme: - izolace střech - izolace tepelná - krytina živičná.

Nabízíme inženýrskou činnost. Zajišťujeme dokladovou část v rámci přípravy staveb ÚR, SP a technický dozor.

Výroba umělého kamene Corralit, speciální materiál pro komfortní interiérové a exteriérové využití.

Činnost skončena. Kominictví: - vložkování komínů, revize - posudky komínů - třísložkové komíny - stavby a opravy komínů - odvoz a přívoz materiálu - veškeré kominické práce - vymetáné komínů - oprava lávek a vykýřů - vybírací a vymetací dvířka.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Prodej, velkoobchod: -barvy Beckers a Scala -laky -malířské pomůcky Anza -tapety ze skelných vláken Colortex -míchání barev. Malířské práce. Stříkané tmely Alltek. Servis pro hotely a restaurace.

Koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -grafické návrhy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Výroba, prodej, servis a montáž: - eurookna - hliníková okna - plastová okna - vstupní a interiérové dveře - zimní zahrady.

Montáže: - rozvody vody - kanalizace - ústřední, klasické, podlahové. Výroba: - elektrické přímotopné kotle PF - komponenty pro ústřední topení podlahové i klasické. Prodej: - plynové kotle BERETA, REMEHA, VAILLANT - materiál pro montáž ústředního topení - uzávěry, izolace.

Prodej a pokládka podlahových krytin: - koberců, lin, PVC, korků, gumolina.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - novostavby - hrubé stavby - rekonstrukce, zateplení.

Poradenská činnost v oblasti energetiky. Projektová činnost ve výstavbě.

Prodej, servis: - elektrické ruční a pneumatické nářadí včetně příslušenství.