THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž: - svítidla - osvětlení - světelné zdroje - halogenové systémy - zářivkové systémy - pohledová svítidla - venkovní a další.

Elmark Maršálek a syn Dodávky a montáž: -elektromontážní práce, -elektroinstalační práce.

Výroba, prodej, dodávka a montáž - dětské dřevěné chatky Truhlářské práce Výroba, prodej, dodávka a montáž - kuchyně Prodej, dodávka a montáž - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba, prodej, dodávka a montáž - nábytek do školek a škol Prodej, dodávka a montáž ...

Prodej a servis Husqvarna: -pila -nářadí -nástroje -motorové a elektrické pily -křovinořezy -sekačky a traktory.

Prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -ložisko -příslušenství.

Pila: - zpracování jehličnaté a listnaté kulatiny, pilařská výroba se zaměřením na vazby a řezivo na zakázku. Sortiment: - hranoly - do profilu 70x70cm, délky 12m, případně 15m - fošny, prkna, střešní latě - standartních a atypických rozměrů - pořez ve mzdě - do průměru 100cm - truhlářské řezivo - přířezy - palivové dřevo

KH Stone s.r.o. - Prodej kamene, leštěných oblázků, valounů, kamenné dlažby a obkladů z kamene. Pokládáme jezírkové fólie a geotextilie. Kámen do jezírek. Prodej dlažby z pálené hlíny - terakota. Kamenné mozaiky z oblázků, vzory koberců na Vaší zahradě. Vápenec, křemenec.

Prodej stavebnin: - kompletní sortiment zdících prvků - rozvoz zakoupeného zboží vozidlem s hydraulickou rukou. Prodej hutního materiálu: - kompletní sortiment hutních profilů - dělení hutního materiálu na požadovanou délku.

Provádíme pokládku zámkové dlažby, zemní práce, naložení a odvoz sutě, výstavba okrasných zdí a plotů.

Stavební práce všeho druhu správa nemovitostí údržbářské práce úklidové práce zahradnické práce pomocné a vyklizecí práce

Velkoobchod, maloobchod, eshop: - bojlery - audio, video (rádia, televize ...) - bílá technika (ledničky, pračky ...) - foto technika - drobné elektro - motorové pily, sekačky - svářečky - vysavače.

Výroba: - plastová okna (žaluzie, síťky, rolety) - dveře - zimní zahrady - stříšky - alu* střechy.

Zednické a obkladové práce: -montáž sádrokartonu -montáž minerálních a kazetových podhledů -půdní vestavby ze sádrokartonu -zateplování podkroví -protipožární ochrana sloupů, nosných konstrukcí.

Maloobchod, prodej, instalace, montáž: - krby - krbová kamna - krbové vložky - krbové příslušenství - kouřovody - kotle.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.

Montáž a rozvod: - voda - topení - odpad.

Výroba saun - domácí sauny, veřejné sauny, infrasauny

Instalace a servis : - garážová vrata pro občanskou zástavbu - průmyslová garážová vrata - rolovací garážová vrata - otvírače vrat a vjezdových bran.

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.

Truhlářství. Truhlářská výroba: - interiéry na míru: - kuchyně, kuchyňské studio - levné skříně, vestavné skříně - obývací pokoje - ložnice - sedací soupravy - sedací soupravy jídelen. Maloobchodní prodejny: - elektro - domácí elektro spotřebiče - obuvi - kabelky a kožená galanterie - potraviny - ...

Realizace, výstavba: - občanské, bytové stavby, rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby. Kompletní stavební práce.

Přípravné i dokončovací stavební práce. Projektování pozemkových úprav. Realizace, výstavba: - stavby, rodinné domy na klíč - půdní vestavby. Práce: - obkladačské, obklady, dlažby - tesařské, tesařství - pokrývačské, pokrývačství. Zateplování, tepelné izolace: - fasády rodinných domů. Služby: - stavební dozor.

Velkoobchod, prodej: - široký sortiment stavebního materiálu: - zdivo - plynosilikátové, keramické pálené, - suché maltové směsi, pojiva, cement, vápno - izolace - polystyreny, vaty, lepenky, střešní folie - betonové výrobky. - sanitární keramika a příslušenství - vodovodní baterie - instalatérský a topenářský ...