THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Klempířství Pokrývačské práce

Truhlářské práce Restaurování: - nábytek - starožitnosti

Bourací práce hydraulické kladivo Zemní práce JCB - traktor, bagr, minibagr

- žaluzie - rolety - markýzy - vrata - mříže - sítě proti hmyzu - elektronivké zabezpečovací systémy -.zasklívání balkonů a lodžií - prosklené přístavby a altány

Zajišťujeme komplexní projektovou a inženýrskou činnost v oboru pozemních staveb - návrhy a studie, projektové dokumentace pro územní rozhodnutí, stavební povolení a provedení stavby. Dále nabízíme služby v oboru požární bezpečnosti staveb a velkoformátového tisku.

Úsporné technologie, 44% dosažitelná úspora elektřiny, 25% úspora garantovaná smluvně u topení a ohřevu vody s technologií NaMi, to je energeticky úsporná technologie. Pomocí ERZ dosahujeme snížení nákladů na vytápění a ohřev vody o 25 - 46%. Základní výrobní řada NAMI je vhodná k zapojení na řadu elektrokotlů a ohřívačů vody využívaných převážně ...

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Tesařství Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž - střešní okna

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Prodej - brusné a řezné kotouče - elektro a pneumatické nářadí - profesionální ruční nářadí - nářadí pro obrábění - měřidla

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Jsme profesionální podlaháři s mnohaletými zkušenostmi s pokládáním podlah všech druhů. Zajistíme pro vás kvalitní materiály podlah a kompletní pokládku a servis podlah. Nechte odborné práce na profesionálech.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: -sádrokarton -střešní krytina -zdicí materiál -sanitární technika -obklady.

Provádím práce: - zemní - výkopové - stavební Přípojky: - kanalizace - plyn - elektrika - výkopové bazény

Montáž: -sádrokarton -tepelná a zvuková izolace -montované a zateplovací fasády -půdní vestavby.

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Topenářství Servis a oprava: -topení -voda -plyn.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -asfaltované izolační materiály (lepenka, i proti radonu) -lehké izolační pásy -pásy natavitelné z oxidovaných asfaltů -izolační pásy z modifikovaných asfaltů a pásy pro speciální použití (SBS*, APP*, IPA*) -asfaltové šindele (SINDELIT R, polyelast, bituplast, elastolep, bitumat ...

Zakázková výroba dveří z masivu - Athena - dveře - okna - nábytek - kuchyně